Horoscopul zilei: 16 martie 2022

 

Berbec

Atenția îți este îndreptată azi spre sectorul plăcerilor, distracției, amuzamentului, flirtului. Ești interesat să cucerești, să-ți foloșești șarmul, să convingi. Este un cadru astral deosebit de bun pentru momente romantice și pentru a-ți folosi talentele și abilitățile.

 


 

Taur

Ești dinamic și extrem de focusat pe ceea ce îți propui să faci. Te preocupă ambițiile tale profesionale, anumite sarcini, anumite elemente ce te pot ajuta să avansezi, să demonstrezi ceva unui superior sau unui coleg. Este o zi bună să-ți exprimi părerea, dar este esențial să fii atent la felul în care o faci.

 


Gemeni

Cauți să impresionezi azi pe toți cei cu care vei interacționa, fie că este vorba despre colegi, colaboratori parteneri, fie de prieteni, rude, familie. De asemenea, poți observa cum toate acele impedimente pe care le vedeai înainte în calea ta acum dispar sau pur și simplu nu te mai preocupă, nu te mai sperie.

 


 Rac

Nu te mai sabota, nu-ți mai limita singur oportunitățile. Ar fi bine să ai o abordare mai realistă, să schimbi perspectiva, felul în care percepi un anumit lucru sau o anumită situație, susțin astrele. Fii mai deschis, mai flexibil și vei avea numai câștig de cauză.

 


Leu

Este o zi bună pentru tot ce țin de grup, de comunitate. Cauți apropiere, conectare, te simți bine înconjurat de alți oameni. De asemenea este un moment bun pentru studiu, pentru expansiune, pentru a acumula noi cunoștințe, pentru a fi mai deschis în fața unor noi culturi.

 


Fecioară

Noutatea este cea care îți va capta azi atenția. Ai o dorință arzătoare de a mai schimba ceva din lucruri, de a te avânta într-un proiect nou, de a dezvolta o idee nouă. Ești curios, deschis, ai fler, susțin astrele. Dar fii mai atent la capitolul finanțe, pentru că ai tendința să supraevaluezi anumite lucruri.

 


Balanță

Trebuie să-ți cântărești cu atenție deciziile, alegerile de azi, să privești cu realism în față, să trasezi unele limite, norme, reguli. S-ar putea să fie nevoie de mai multă organizare din partea ta, de anumite aranjamente, de o planificare mai riguroasă decât credeai.

 


Scorpion

Per total, ai parte de o zi echilibrată, fără schimbări bruște, fără agitație, fără a exagera cu emoțiile, dar în același timp, nu vei dori să te implici în mai multe activități decât cele trecute în listă sau în agendă. Nu ești cea mai generoasă peersoană azi, ba chiar s-ar putea să te preocupe mai mult propriile idei și nevoi.

 


Săgetator

E nevoie să te focusezi asupra unei chestiuni de familie pe care ai tot amânat-o. Ideile tale sau părerile tale nu coincid cu cele ale partenerului de viață sau ale cuiva drag ție și este nevoie să porți o discuție prelungită, în care să clarifică, să explici, să argumentezi, să negociezi, să convingi.

 


Capricorn

Ar fi bine să echilibrezi lucrurile atunci când este vorba despre sarcinile legate de muncă și cele de viața ta personală, altfel riști să te epuizezi inutil, să provoci unele discuții cu cei dragi despre timpul pe care-l oferi vieții de familie sau relației amoroase. Acest echilibru este nevoie și pentru a-ți păstra sănătatea, te atenționează astrele.

 


rsător

O zi cu de toate, s-ar putea spune, pentru că se anunță elemente pozitive legate de romantism, de copii, de legătura cu străinătatea, de o deplasare sau de perogramarea unei vacanțe, precum și de activități ce țin de grup, de familia extinsă sau de implicarea într-o cauză nobilă.

 


Pești

Astăzi este despre creativitate, imaginație, despre simțul tău estetic, despre nevoia ta de a impresiona, dar și de a te exprima altfel. Este un moment bun pentru studiu, pentru cultură, cât și pentru a te apropia de persoane care au aceleași interese, pasiuni. Nu este cel mai indicat cadru astral pentru tranzacții financiare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here