Horoscopul zilei: 15 ianuarie 2022

 

Berbec

În această zi ești mai preocupat de familie, de cămin, de activități casnice, de copii. Simți nevoia să petreci timpul în interiorul casei și s-ar putea să refuzi invitațiile, vizitele sau alte evenimente sociale care implică să te deplasezi undeva. Este un cadru astral bun pentru a repara anumite chestiuni prin casă.

 


 

Taur

Vin vești bune din sectorul familiei extinse sau prietenilor. Zona iubirii cunoaște o reactivare extraodinară, de asemenea și creativitatatea va ieși la iveală, de aceea sfatul astrelor este să-ți lași imaginația în voie, pentru că pot ieși lucruri frumoase, interesante.

 


Gemeni

Ai parte de o zi dinamică, veselă, pe care s-ar putea să dorești să o petreci oriunde numai în casă -nu! Este un cadru astral bun pentru a ieși în natură, pentru a fi în aer liber, și mai ales, pentru a te înconjura de oameni, pentru a dezbate tot felul de subiecte și pentr a exprima tot felul de idei.

 


 Rac

Astăzi ești mai petrecăreț, mai pus pe distracție. Fii atent la activitățile în care te implici, pentru că ar putea fi cumva mai excentrice. Nu depăși o anumită limită și fii mai atent și la excesele culinare. Nu-ți dorești să fie nevoie să plătești mai mult decât este cazul, nu-i așa?

 


Leu

S-ar putea ca astăzi să te bucure mai mult activitățile ce țin de hobby-uri și pasiuni, cele care îți bucură inima, fie că va fi vorba despre a asculta muzica ta preferată, despre a lectura o carte interesantă, despre a viziona un filma pe care-l tot planifici de ceva timp să-l vezi sau pentru a avea o discuție de suflet cu cineva apropiat.

 


Fecioară

Te simți îndrăgostit, ești mai predispus la flirt, ai nevoie să cucerești sau să recucerești pe cineva, ai nevoie să-ți scoți la iveală latura ta mai pasională, tandrețe, să-ți arăți afecțiunea față de cineva. Sunt bine aspectate și întîlnirile cu prietenii, cu persoanele cu care rezonezi, ești mai jucăuș, mai dornic de amuzament.

 


Balanță

Ești preocupat de două direcții: pe de o parte, este vorba de aspecte ce țin de familie, de anumite chestiuni ce ar trebui rezolvate cât mai curând, iar pe de altă parte sectorul finanțelor. Sunt bine aspectate achizițiile, de aceea poți ieși cu încredere la cumpărături, spun astrele.

 


Scorpion

Nu-ți place să te ocupi de chestiunile casnice, dar vei descoperi că este nevoie, iar unele dintre acestea chiar îți aduc satisfacție. S-ar putea să apară ocazia de a participa la unele evenimente sociale și să te bucuri de acestea, pentru că îți place să socializezi și mai ales, să ieși cu ceva în evidență, atunci când este vorba de un grup de persoane.

 


Săgetator

Este un cadru astral favorabil pentru a citi, pentru a studia, pentru a căuta unele informații, dar și pentru a te pregăti pentru ceva ce va avea loc săptămâna următoare. Ai parte de o zi armonioasă, dar pe care vei dori să o petreci mai mult în solitudine, decât în compania altor persoane.

 


Capricorn

În această zi vei lucra intens, și nu neapărat chestiuni serioase personale sau legate de serviciu, ci mai curând te vei axa pe detalii, pe organizare, aranjare, chiar dacă va fi vorba despre o curățenie prin casă, eliberarea unor rafturi sau organizarea lucrurilor prin debara. Astăzi faci ordine și te simți bine, munca fizică va fi cumva eliberatoare pentru tine.

 


rsător

Se anunță o zi bună pentru deplasări, vizite, întîlniri, drumuri, pentru legătura cu străinătatea. Este bine aspectată și comunicarea prin intermediul tehnologiei. Din punct de vedere emoțional ești într-o formă bună și cauți să socializezi, să interacționezi cu ceilalți.

 


Pești

În această zi vei fi mai emotiv, mai nostalgic, mai dornic de liniște, odihnă, armonie. Ești mai deschis să împărtășești din propriile amintiri, dar și de a asculta ce au alții să-ți împărtășească. Este bine asepctată conexiunea cu propriul sine, ești mai atent la ceea ce simți, ce trăiești, ce gânduri îți vin în minte.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here