Horoscopul zilei: 12 martie 2023

 

Berbec

E nevoie de mai multă descătușare, eliberare în ceea ce te privește. Ai o personalitate foarte puternică, dar e nevoie să-ți asumi și vulnerabilitățile. Fii sincer, atunci când ai ocazia spune de simți, nu-ți reprima emoțiile, sentimentele, pentru că cel care va avea de pierdut cel mai mult astfel vei fi tu.

 


 

Taur

Astăzi este o zi specială, bună pentru a găsi echilibrul, pentru a te împăca, a accepta anumite situații din trecut. Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui. Reevaluezi valorile și principiile după care te ghidezi în viață, regândești unele convingeri, strategii. Nu iei decizii, dar analizezi azi, ești pramatic.

 


Gemeni

S-ar putea să afli azi că cineva nu este chiar așa cum s-a prezentat în ultima perioadă, că ți s-a ascuns ceva sau că tot timpul purta o mască diferită de ceea ce ascundea în spatele acesteia. E nevoie de empatie, de răbdare din partea ta, de iertare, de o înțelegere mai profundă, de mai multă maturitate.

 


 Rac

Poți realiza azi că anumite lucruri nu sunt ca în filme și e nevoie de mai mult efort ca să fie toate ”așezate” după bunul plac. E nevoie de răbdare și negociere. Sunt bine aspectate anumite achiziții, reorganizări, reparații. Poți lua o decizie bună legată de relația de cuplu sau de o legătură de prietenie care durează de ceva timp.

 


Leu

Ai multe planuri, multe idei, dar este esențial să fii  conștient și convins că acestea au legătură cu ceea ce-ți dorești cu adevărat. Ești pe calea cea bună? Ești împăcat cu alegerile? Acceptă și anumite modificări, dacă este cazul. Sunt favorizate și chestiunile ce țin de cămin, de treburile domestice.

 


Fecioară

Nu te chinui să le rezolvi pe toate singur. Lasă deoparte această ambiție, pentru că nu te ajută, te atenționează astrele. Fii mai blând cu tine, oferă-ți timp, fii mai înțelegător și cu ceilalți, întinde o mână de ajutor, chiar dacă nu ți se cere. Fii recunoscător pentru binele pe care ți-l fac ceilalți.

 


Balanță

Ziua s-ar putea să fie mai algoerată decât sperai, să apară tot felul de lucruri și detalii de care trebuie să ții cont, care trebuie rezolvate, găsite soluții. Fii atent la deciziile luate azi, gândește-te la consecințe și fii mai tolerant cu ideile pe care ți le oferă ceilalți. Suht posibile și deplasări, organizarea unor vizite, întâlniri.

 


Scorpion

Pozitivitatea de care vei da azi dovadă te va ajuta să fii mai generos în relația cu ceilalți. Așteaptă-te la iertări, împăcări neașteptate, rezolvări de conflicte mai vechi. Ești mai atent la nevoile celorlalți, faci gesturi frumoase, dai dovadă de empatie. Ești inițiatorul multor lucruri minunate azi, te asigură astrele.

 


Săgetator

Vei descoperi că vrei să petreci mai mult timp cu anumite persoane dragi, că vrei să te bucuri mai mult de anumite locuri frumoase sau care-ți bucură sufletul. Azi este despre întoarcerea la rădăcini, despre interacțiuni de apropiere, despre trecut, despre depănat amintiri.

 


Capricorn

Încă ai nevoie de liniște, de deconectare, de eliberare, de odihnă și ar fi bine să nu grăbești lucrurile. Ai nevoie de timp ca să-ți încarci bateriile. Dacă simți nevoia să te ferești de agitație timp de câteva ore, poate ar fi bine să te ”afunzi” în acele activități și pasiuni pe care le-ai neglijat în ultima perioada?

 


rsător

Ai o energie tare bună, iar recomandarea astrelor este să te focusezi mai mult pe a petrece timpul cu cei dragi, cu familia extinsă. Sunt favorizate întâlnirile, vizitele, deplasările, reuniunile, dar și conexiunea cu natura, activitățile care te ajută să te relaxezi, să te deconextezi cu adevărat de griji.

 


Pești

Fii mai atent la partea emotivă, ești mai sensibil, mai nostalgic și s-ar putea să iei totul mult prea personal, să preferi solitudinea sau să fii extrem de selectiv în ceea ce privește interacțiunea cu ceilalți. Nu-ți neglija gândurile, dar nici nu te lăsa copleșit de ele, te sfătuiesc astrele. Implică-te în activități care te ajută să te reechilibrezi emoțional.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here