Horoscopul săptămânii: 9-15 mai 2022

 

Berbec

Poți rezolva multe lucruri la nivel de comunicare și relaționare. În această săptămână ar fi mai bine să ai grijă de echilibrul dintre muncă și odihnă. Acordă mai mult timp somnului, activităților recreative, te îndeamnă astrele. Incearcă să fii mai maleabil cu tine, nu-ți asuma mai multe sarcini decât este cazul. Știi cum să te conectezi la alți oameni, să te pliezi foarte bine pe dinamica grupului din care faci parte.

 


 

Taur

În această săptămână simți nevoia să faci unele schimbări la tine, ceva te nemulțumește și ai nevoie să te aliniezi la nevoile tale. e enevoie să faci unele modificări în ceea ce privește unele convingeri și credințe, unele idei preluate de la alții. Recomandarea astrelor este să faci o pauză, să-ți iei un moment de respiro, ca să ai timp să analizezi cât mai bine lucrurile. Dacă apare ocazia să fii ajutat de un specialist, de cineva cu mai multă experiență, nu refuza acet ajutor.

 


Gemeni

În această săptămână concentrează-te pe sectorul căminului, familiei, rudelor. S-ar putea ca toți să se bazeze pe ceea ce le spui tu, ce suport oferi tu, dar astfel să te supra-aglomerezi, să te stresezi mai mult decât este cazul. Ocupă-te și de tine, nu-ți neglija nevoile. Ai grijă câtă energie consumi în comunicarea ta cu ceilalți. Pot apărea unele discuții legate de bani, de atitudinea ta sau a lor. Este un cadru astral ar fi bine să ridici unele bariere.

 


 Rac

În această săptămână este bine aspectat sectorul relațiilor, în special cele pe termen lung. De asemenea, ai succes în sectorul studiului, în relația cu străinătatea sau cu persoanele aflate la mare depărtare. Este o perioadă carmică, de aceea ai grijă ce gândești, pentru că există șanse mari ca acestea să se materializeze. Se va decide cumva pe ce cale vei merge mult timp de acum în colo, susțin astrele.

 


Leu

În această perioadă ai de luat unele decizii în privința locului de muncă, precum și a relației amoroase. Dacă vei ezita, vei fi sancționat sau vor apărea consecințe mai complicate, te avertizează astrele. Nu mai amâna, mobilizează-te, hotărăște-te odată, urmează ce-ți spune mintea, dă dovadă de maturitate.

 


Fecioară

În această perioadă este esențial să alegi calea logică, să fii atent la detalii, la lucrul cu hârtiile, onorează-ți promisiunile, fii corect, achită-ți datoriile. Este posibil să vină un control, o verificare și nu este cel mai bun moment pentru soluții alese pe fugă, pentru speculații, invenții, eschive mai puțin legale sau mai puțin oneste. Grijă la relaționarea cu autoritățile, superiorii.

 


Balanță

În această perioadă dai dovadă de pragmatism, ești energic, cuați soluții pe termen lung, reușești să vezi dincolo de aparențe, poți să faci investiții pline de inspirație. Este un cadru astral bun de a-ți manifesta intențiile în fața celorlalți, de a-ți arăta talentele, susțin astrele.

 


Scorpion

În această săptămână ar fi bine să-ți asculți intuiția, pentru că poți lua unele decizii bune, frumoase legate de viața ta personală. S-ar putea să te încerce unele frici, de aceea ideea ”cine nu riscă, nu bea șampanie” ar fi bine să te călăuzează pe parcursul acestei perioade. Poți ieși din relații complicate, poți face unele achiziții, poți intra într-un grup sau te poți apuca de un proiect care să te entuzziasmeze.

 


Săgetator

În această perioadă vei regla anumite lucruri cu țin de relațiile cu persoane mai apropiate, vei putea iniția discuții legate de bani, de moșteniri, de proiecte viitoare. În această săptămână vei avea de soluționat unele probleme urgente și nu e cazul să acționezi pe modelul struțului, băgând capul în nisip. Culegi ceea ce ai semănat, susțin astrele. S-ar putea să fie nevoie să fii mai tranșant cu anumite persoane.

 


Capricorn

În această perioadă în care ai foartă multă energie și poți rezolva multe legate în special de familie, de cămin. Cineva drag te poate ajuta temperându-te atunci când îți pierzi răbdarea. La jumătatea săptămânii accentul va pica pe sectorul cărierei. Este favorizată o schimbare în ceea ce privește munca, poți face o ajustare importantă, poți începe un nou proiect. La sfârșitul săptămânii concentrează-te pe sectorul amoros, te îndeamnă astrele.

 


rsător

În această săptămână dai dovadă de perspicacitate, ai o minte ascuțită, ai capacitatea să-ți creezi conexiuni importante legate de serviciu, de afaceri, de parteneriate pe termen lung. Oamenii care intră acum în viața ta te ajută foarte mult. Este o perioadă în care vei reuși să rezolvi ceva legat de finanțe. La sfârșitul săptămânii concentrează-te pe latura ta creativă.

 


Pești

Ești foarte tranșant în această săptămână și le vei spune lucrurilor pe nume. Nu prea vei ține cont de emoțiile celor din jurul sau de modul în care ar putea ei să recepteze ceea ce ai tu de transmis. Vei fi direct, laconic, onest în a exprima ceea ce simți sau vrei de la ceilalți. S-ar putea ca unii să te privească cu admirație, în timp ce alții să plece de lângă tine, să te evite, iar acest lucru nu este deloc negativ, din contra, astfel te vei încojura de oamenii de care ai nevoie cu adevărat.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here