Horoscopul săptămânii: 25 aprilie-1 mai 2022

 

Berbec

Ai parte de o săptămână plină, ești în mare formă și va trebui să te organizezi și să planifici tot felul de lucruri. Va fi nevoie să oferi unele soluții și unele răspunsuri în sectorul profesional, precum și în zona parteneriatelor, mai ales dacă este vorba de o afacere la mijloc. Este un moment bun să-ți pui în ordine chestiunile financiare, să-ți restitui împrumuturile, să-ți gestionezi mai bine cheltuielile.

 


 

Taur

Vei comunica din plin în această perioadă, dar este esențial să dai dovadă de multă diplomație și empatie, pentru ca și ceilalți să reușească să se adapteze la ritmul și viteza pe care le impui tu acum. Ascultă-ți intuiția, pentru că te va ghida foarte bine în această perioadă și te va ajuta să-i direcționezi și pe cei cu care interacționezi și au nevoie de îndrumare, de susținere, de sfaturi.

 


Gemeni

Caută să echilibrezi lucrurile, de asemenea, este nevoie să iei picioarul de pe pedala de accelerație și să mai domolești lucrurile,  care sunt suficient de agitate. Ai nevoie de mai multă odihnă, de mai puțin stres, de o alimentație mai armonioasă. Primești vești legate de sectorul sănătății, fii atent la autorități, la specialiștii la care ajungi, pentru ca să primești diagnosticul sau tratamentul de care cu adevărat ai nevoie.

 


 Rac

S-ar putea să fie nevoie să clarifici unele probleme mai vechi, să te confrunți cu unele situații neplăcute, să te reîntâlnești cu persoane cu care trebuie să reechilibrezi lucrurile. Ai cam amânat totul, de aceea acum este mai aglomerat, spun astrele. Dar cu răbdare, vei trece și marea, cum s-ar spune, și vei reuși ca o bună parte din chestiuni să le organizezi, să liniștești apele, să-i mulțumești și pe alții.

 


Leu

Lasă trecutul și nostalgiile deoparte, și focusează-te pe ceea ce ai în prezent. Lasă ideile globale deoparte, și concentrează-te strict pe cele care te interesează în această perioadă pe tine. În această săptămână vei da dovadă de ceva mai mult egoism, iar acest lucru nu este neapărat negativ, spun astrele, pentru că te va ajuta să-ți revii, să te stabilizezi în plan profesional, să te menajezi mai mult în plan personal.

 


Fecioară

În această perioadă capeți aplomb, iar acest lucru este pentru că nu mai opui rezistență în fața schimbării, ba chiar o vei aștepta și o vei îmbrățișa, indiferent sub ce formă va apărea. Simți că este nevoie de ceva nou, să trebuie să închei un capitol, ești pregătit, ești dornic să renaști, să te relansezi, să treci prin această transformare, spun astrele. Nu-ți mai este frică de mâine, de viitor și nici de ideea de a ieși cu ceva în evidență.

 


Balanță

Faci un pas în față, ții o prelegere, te faci remarcat, ai parte de atenție, urci pe scenă, ești văzut, lăudat, apreciat. Consideri că nu mai este cazul să taci, știi că dacă nu te exprimi, nu ai cum să obții ceea ce îți dorești. Este timpul să porți acele discuții pe care le-ai evitat, pentru care nu ai avut curaj în ultima perioadă. Lasă adevărul să iasă la suprafață, te încurajează astrele.

 


Scorpion

Reușești să rezolvi mai multe lucruri legate de sectorul personal, unele chestiuni ce țin de familie, dar în plan profesional vei dori să menții lucrurile cam la fel, îți convine rutina, familiaritatea, stabilitatea, încă nu ești pregătit să faci acei pași măreți la care tot visezi. Este un cadru astral prielnic pentru a te implica în activități legate de suflet, este momentul să nu-ți refuzi acele mici plăceri care te ajută să-ți menții stima de sine la o cotă bună.

 


Săgetator

Sunt bine aspectate chestiunile legate de cămin, de relocare, de o reparație, de o achiziție. Și sectorul financiar pare să se îmbunătățească în această perioadă. Este un cadru astral prielnic pentru a te organiza, pentru a face planuri serioase de viitor, pentru a te gândi serios la o investiție de durată. Sunt bine aspectate legăturile cu prietenii, grupurile, este favorizată munca în echipă, precum și lucrul cu hârtiile.

 


Capricorn

Știi să conectezi lucrurile, să treizi atent informațiile, să observi detaliile, să găsești elementele lipsă, să faci concluziile potrivite. Lucrurile vor ieși așa cum vrei tu, dacă vei ține cont de sfatul cuiva drag, dacă vei dezbate subiectul cu partenerul de viață, dacă vei apela la cineva cu mai multă experiență. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a petrece mai mult timp cu copiii sau pentru a-ți urma ideile copilului tău interior.

 


rsător

În această săptămână vei rezolva o chestiune importantă în ultimul moment, printr-o răsturnare spectaculoasă de situație, printr-o acțiune de ultim impuls. Ai fler, ao mintea limpede, ești dinamic, de aceea nu te lăsa influențat de părerile celorlalți, atâta timp cât ai propriile resurse, ai abilitățile de care ai nevoie. Este un moment bun să iei unele decizii legate de cămin, de familie, de viitor, susțin astrele.

 


Pești

În această perioadă ar fi bine să te pui și în locul celor cu care interacționezi, să le înțelegi și perspectiva lor, comportamentul, reacțiile, ideile, dorințele. Vin vești bune legate de afaceri, creativitate și iubire. Se vor întîmpla unele lucruri cu o viteza neașteptată, dar care vor avea o finalitate bună, care duc spre o realizare mult dorită. Este un cadru astral minunat să-ți arăți talentele, spun astrele, să te reapropii de paretenerul romantic.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here