Horoscopul săptămânii: 18-24 septembrie 2023

 

Berbec

În această perioadă ar fi bine să-ți gestionezi emoțiile cât mai bine, să eviți răbufnirile vulcanice, să fii atent la felul în care reacționezi, la cum te exprimi. Unele lucruri s-ar putea să nu funcționeze așa cum îți dorești și să fie nevoie să te reinventezi, să cauți soluții de moment. Poți lua unele decizii legate de afaceri, de carieră, de anumiți bani. În plan amoros ar fi bine să ții cont și de părerea persoanei iubite, atunci când ai hotărâri mai mari de luat.

 


 

Taur

Îți pui mintea la contribuție, cauți soluții, îți folosești talentele și abilitățile în această perioadă. S-ar putea să consideri că în această perioadă ți se pun la încercare ambiția, răbdarea, rezistența, insistența. Pot apărea unele surprize, schimbări, evenimente care nu au fost luate în calcul. Ai vise mărețe, cauți să te îndrepți către aceste obiective. Poți face unele achiziții interesante.

 


Gemeni

Dai dovadă de multă inspirație și energie în sfera muncii. Reușești să mobilizezi unele lucruri, să finalizezi unele sarcini, ba poate chiar să începi anumite proiecte. Este un moment bun să te bucuri de unele avantaje, beneficii, apar unele conjuncturi favorabile pentru tine care te pot ajuta să avansezi, să te faci remarcat, să ți se îmbunătățească imaginea publică. Fii atent la propunerile care vin spre tine, la ce promisiuni ți se fac, la ce tentații apar.

 


 Rac

Ai pornit la drum cu noi arme, noi idei, noi viziuni și este posibil să intervină unele piedici, unele încercări. Ai pornit cu mult elan în această aventură nouă și ar fi bine să continui cu aceeași doză de speranță, de energie, te sfătuiesc astrele. Nu lăsa îndoielile să schimbe lucrurile, să te oprească din calea ta. Este un cadru astral bun pentru a îmbunătăți relațiile cu copiii, cu frații, cu cei din familia extinsă.

 


Leu

În prima parte a săptămânii s-ar putea să apeși cumva prea tare pe accelerație, să insiști să fie făcute lucrurile cât mai repede, neapărat în stilul tău, iar aici pot apărea și mici scântei, mici fisuri, mici greșeli. Ar fi bine să nu ignori semnele venite din sfera vieții interioare, să nu-ți neglijezi trăirile, emoțiile, sentimentele. În partea a doua a acestei perioade s-ar putea să te simți mai obosit, să fie nevoie să schimbi dinamica, să modifici ceva din agenda ta.

 


Fecioară

În această săptămână vei descoperi că ar fi bine să ții cont de indiciile pe care ți le arată Universul, că destinul îți arată calea, că apar situații sau momente carmice la care ar trebui să fii atent. Ai sentimentul că nu toată lumea te susține, că nu toți sunt de partea ta, așa cum susțin și vei avea parte de unele descoperiri în acest sens. Poți purta unele discuții mai delicate, poți căuta să ieși dintr-un mediu, dintr-un grup.

 


Balanță

În această săptămână simți că lucrurile se mai așează, se mai liniștesc, capătă o anumită direcție, o anumită însemnătate, pare mai organizat totul. Nu înseamnă că vei avea parte de multă odihnă, dar emoțional vei simți lucrurile mai calme din multe puncte de vedere. Poți să te focusezi mai mult pe sarcinile legate de cămin, de familie, pe chestiunile ce țin de sfera vieții interioare.

 


Scorpion

Simți o energie nouă, de respiro, de împrospătare, de entuziasm. Nu înseamnă că lucrurile vor fi foarte line și blânde, așteptă-te și la evenimente neprevăzute. Piedicile apărute sunt de fapt, provocări, probe de încercare, susțin astrele. În sfera muncii ai unele idei, unele sclipiri de care ar fi bine să ții cont. Poți face și puțină curățenie în plan relațional, te îndeamnă astrele.

 


Săgetator

În această săptămână cineva drag va fi în centrul atenției tale. Dai dovadă de curaj, de creativitate, de aplomb. Apar unele semne, vin unele mesaje, indicii, vezi mai clar o cale pe care ar fi bine să o urmezi, te îndeamnă astrele. În această perioadă ar fi bine să fii mai atent în jurul tău, poți fi ușor atras de strălucirea unor ambalaje, de unele artificii și iluzii. Ar fi bine ca în această perioadă să faci unele schimbări ce țin de alimentație.

 


Capricorn

S-ar putea să te trezești în mijlocul unei intersecții și să fie nevoie să iei unele decizii, să faci unele alegeri, să renunți la ceva sau adopți unele noi idei, obiceiuri. Partea bună este că lucrurile nu sunt limitate, că ai parte de mai multe posibilități, că ai ocazia să alegi, fără a fi constrâns, care ar fi direcția în care ai dori să mergi. Pe de altă parte, s-ar putea ca prea multe oportunități să te copleșească, să te obosească mai mult decât te așteptai. Sunt favorizate deplasările, escapadele, vizitele.

 


rsător

Te mobilizezi, repornești unele motoare, te reapuci de o sarcină, de un proiect. Până acum ai fost cuprins de tot felul de temeri, ai avut tot felul de gânduri, de idei, acum însă lucrurile sunt mai așezate, mai calculate, ai mai multă încredere. Vei reuși să gestionezi cam tot ceea ce îți propui în această perioadă și să te focusezi mai mult pe dezvoltarea ta personală. Ascultă-ți intuiția, te îndeamnă astrele.

 


Pești

În această săptămână ai unele lecții de învățat, unele răspunsuri de oferit, unele polițe de plătit. Ceva a rămas restant și e nevoie să fie clarificat. Simți că ai de calmat unele furtuni, unele situații mai agitate. Simți că pentru a rezolva anumite chestiuni trebuia să treci prin aceste evenimente, să fie mai tulburi lucrurile, ca să se cearnă, să se filtreze, să evoluezi. Te trezești cumva la realitate, descoperi unele adevăruri.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here