De Ziua Copilului, picturi cu nisip, fotografii magnetice si jucarii, atractiile Superbebe.ro

Itsy Bitsy se poate lauda ca a facut posibil pe 1 iunie sa aiba loc cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti. In Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, unde s-a tinut 1UNIFEST, cel mai mare festival al copiilor, a fost si echipa Superbebe.ro care a oferit de Ziua Copilului activitati pentru toata familia, jocuri si concursuri, distractie si o multime de premii ce urmeaza a fi decernate.

1UNIFEST cabina foto Superbebe.ro

Ziua copilului a adus in zona Superbebe.ro parinti si prichindei dornici sa incerce jucarii noi, sa-si faca fotografii magnetice, sa se joace cu pistoale cu baloane de sapun si sa faca picturi cu nisip.

Citeste si De 1 iunie, fotografii gratuite la cabina foto Superbebe.ro

Baloanele cu heliu in forma de bebelusi le-a captat atentia celor mai mici si proaspetilor parinti.  La cabina foto Superbebe.ro unde fotografiile magnetice au fost din partea casei a fost coada aproape toata ziua. Cat despre picturile pe nisip, unii dintre copii au vrut sa-si arate maiestria chiar la fata locului.

1UNIFEST Superbebe.ro in Parcul IOR

Nicoro si Maxi Toys au pus la dispozitie jucarii de toate felurile, pentru cei mici si cei mari, care astfel au avut posibilitatea sa le incerce. A fost distractie pe toata durata zilei, iar copiii s-au desprins cu greu sa plece acasa. Bancul de proba pentru jucarii a avut multe tentatii pentru copii, de la seturile de gradinarit, la camioane cu bascula la palete de tenis, barcute cu accesorii si cate si mai cate. Vremea a tinut cu copiii, astfel ca s-au putut serba in voie, fara sa vina ploaia sau sa fie arsita. Cat timp cei mici s-au jucat, au desenat, au pictat, au facut baloane de sapun, cei mari au completat taloanele de concurs si le-au pus in urna magica Superbebe.ro, de unde asteapta sa fie extrasi castigatorii. Va vom anunta saptamana aceasta cine sunt norocosii si ce premii vor primi. Asa ca, fiti pe faza!

Va multumim tuturor celor care ati ales sa petreceti 1 iunie la 1UNIFEST cu Superbebe.ro, precum si organizatorilor si partenerilor care ne-au ajutat ca aceasta zi sa fie una speciala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here