De 1 iunie, fotografii gratuite la cabina foto Superbebe.ro

fotografii cabina foto Superbebe

In parcul Al.Ioan Cuza din Bucuresti (IOR) va fi mare petrecere de 1 iunie. E Ziua Internationala a Copilului, motiv pentru un festival cum nu s-a mai vazut. Superbebe.ro va asteapta pe toti cu mic cu mare, la 1UNIFEST, sarbatoarea copiilor, in zona Bebe, langa Radio Mobil Itsy-Bitsy. A pregatit multe concursuri cu premii si activitati pentru prichindei de toate varstele. Si ca ziua sa ramana memorabila, parintii si copiii isi vor putea face fotografii gratuite la cabina foto Superbebe.ro

Minnie Mouse ii distreaza pe pitici

Minnie Mouse, mult indragitul personaj de desene animate creat de Ub Iwerks și Walt Disney, va fi prezenta la festival. Superbebe.ro a vorbit cu prietena lui Mickey Mouse sa vina de 1 iunie in parc, sa-i cunoasca pe copii si sa se distreze impreuna cu ei. Cei care vor s-o deseneze pe celebra soricica, o pot face pe loc, fiindca avem pregatite planse, creioane colorat si chiar nisip special pentru a fi facute picturi pe nisip pentru impatimitii acestui stil.

Cei mai mici, care abia acum invata sa mearga se pot juca cu baloane cu heliu in forma de bebelusi, iar copiii putin mai maricei sunt invitati sa faca baloane de sapun. Acestea pot fi achizitionate si pentru acasa, la fel si planse pentru picturile cu nisip cu toate cele necesare.

Concursuri cu premii

Pe langa sedinta foto (intre orele 12 -20), care va fi extrem de amuzanta, fiindca avem recuzita pe alese, copiii si parintii pot castiga premii, daca participa la concursurile Superbebe.ro. Totul e sa completeze cei mari taloanele de concurs si sa le puna in urna magica, de unde vor fi extrasi castigatorii.

Ca sa nu va rataciti prin parc, aveti aici harta cu locul in care vom fi amplasati la evenimentul de pe 1 iunie, dar si cu tot programul festivalului.

Va asteptam cu drag sa petrecem impreuna aceasta zi speciala!

Citeste si O zi a bucuriei de 1 Iunie, la 1UNIFEST!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here