Burse pentru liceeni la primul festival de antreprenoriat din Romania

Liceenii din toata tara pot sa participe vara aceasta la primul festival de antreprenoriat din Romania. La final de vara, intre 26 si 31 august 2019, in Bucuresti, are loc Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival. Acesta este o experienta de 6 zile in care peste 40 de liceeni vor interactiona cu domeniul de business din diverse unghiuri: discutii cu antreprenori de succes, vizite la business-urile acestora, workshop-uri de vanzari, marketing, dezvoltare de business, construirea unui produs, testarea si vinderea lui catre clienti reali, precum si alte activitati si provocari distractive.

Citeste si 500 de liceeni vor invata cum sa se pregateasca pentru o viitoare cariera

Festivalul se adreseaza liceenilor din toata tara, care tocmai trec in clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a. Opt dintre participanti vor beneficia gratuit de experienta Spark Week, datorita Burselor Founders by BT. Pentru a aplica la o bursa, se completeaza online formularul de inscriere. Dintre aplicanti, vor fi selectati cei mai buni 8 care dovedesc in aplicatia lor ca au spirit antreprenorial si inclinatii catre acest domeniu. Pentru a demonstra aceste abilitati, tinerii sunt intrebati in formularul de inscriere despre activitatile anterioare (scolare, extra-scolare, voluntariat, hobby-uri etc.), despre motivatia lor de a participa si despre planurile de viitor in mediul business.

In cadrul Spark Week, participantii vor avea ocazia:

Sa discute cu fondatorii si managerii unor business-uri si organizatii precum: UNTOLD & NEVERSEA, Therme Bucuresti, Banca Transilvania, Mercato Communale, M60, Mamizza, Trend Consult, Asociatia Daruieste Viata, StartCasa, Brand Architects, Tudor Personal Tailor si altele

  • Sa invete prin activitati care imbina practica si teoria: ateliere de marketing, vanzari si gandire antreprenoriala etc
  • Sa descopere de la antreprenori de succes cum sa construiasca o afacere de la zero
  • Sa lucreze in echipa
  • Sa exerseze limba engleza in mediul de business
  • Sa isi faca multi prieteni cu interese comune
  • Sa fie inclusi in comunitatea de antreprenori si viitori antreprenori EA – The Entrepreneurship Academy
  • Sa se distreze, participand la un alt fel de festival

Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA – The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicata antreprenoriatului, unde studentii invata practic inca din prima zi de scoala cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte o afacere. Spark Week se va desfasura la sediul facultatii  (Bucuresti, str. Semilunei, nr 4-6), dar si in diverse alte locatii din capitala (sediile altor afaceri, locatii outdoor, cafenele).

Pentru a participa, tinerii interesati trebuie sa completeze un formular de inscriere. In caz ca inscrierile pentru burse vor fi mai dificil de departajat, organizatorii pot contacta telefonic aplicantii. Taxa de participare la Spark Week este de 950 lei pentru cei inscrisi pana pe 9 august si acopera toate experientele de invatare, mesele si materialele, insa nu si cazarea si transportul pentru cei care vin din afara Bucurestiului. De asemenea, exista si reduceri de grup pentru 2 sau 4 persoane.

Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival este organizat in parteneriat cu Banca Transilvania, care ofera cele 8 Burse Founders by BT si sustine desfasurarea intregului festival. Pentru BT, implicarea in acest program este un nou mod de a contribui la educatia antreprenoriala a noilor generatii.

Citeste si LicArt 2018, cel mai mare concurs pentru liceenii din capitala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here