Privită dintr-o parte, poate viața mea de mamă pare plictisitoare, dar am tot ce am nevoie

Foto: blog.euphoricherbals.com

Probabil te întrebi de ce zâmbesc acum și de ce mă consider cea mai norocoasă persoană din lume. Răspunsul este simplu: pentru că sunt mamă și pentru că îmi iubesc viața exact așa cum este ea acum.

Nu am împăturit hainele uscate (chiar dacă mă așteaptă de 3 zile să fac acest lucru), nu am spălat pe jos prin toate colțurile, poate chiar așa cum ar fi trebuit, de fapt, nu am bifat prea multe azi la capitolul curățenie prin casă. În mașina de spălat de adună mereu tot felul de lucruri, în chiuvetă apar tot felul de vase de spălat. Nu mi-am făcut părul, am același tricou de ieri, pe care l-am purtat prin casă. Nu am gătit nu știu ce fel extraordinar de mâncare.

De fapt, privită dintr-o parte, viața mea este simplă. Nu am câștigat vreun Oscar vreun Premiu Pulitzer sau un campionat național. Nu am urcat Everest-ul și nici pe Kilimanjaro. Nu am plecat hai-hui cu rucsacul prin Europa și nu am campat în parcul național Yellowstone din SUA. Nu am luat cina cu celebrități, nu am defilat pe podiumuri la Săptămâna Modei de la Paris sau New York, nu am pictat tablouri excepționale pentru care să se bată alții la licitații. Nu am efectuat intervenții chirurgicale care să salveze vieți. Nu am concurat la Jocurile Olimpice și nu am zburat pe Lună.

De asemenea, nu locuiesc într-o casă mare. Nu port hainele nu știu cărui designer, nu primesc și nu ofer cadouri exagerate. Nu merg la spa, nu am abonament la vreo sală de sport de lux, nu merg în vacanțe de lux. Da, cam așa arată viața mea.

Privită dintr-o parte, poate pentru cineva viața mea de mamă pare plictisitoare, dar te asigur că am tot de ce am nevoie. 🙂

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here