Vara 2019: scoli si cluburi pentru copiii din tara

Stii ca mersul copilului in tabara are numeroase beneficii pentru el si iti doresti sa-i oferi o experienta frumoasa? Atunci iti oferim cateva idei de scoli si cluburi pentru copiii din tara.

Citeste si: Activitati de vacanta

Clubul de vara 2019 – Timisoara

Acest club este destinat copiilor peste 6 ani dornici de activitati in aer liber. Clubul se va desfasura la pensiunea Popasul Caprioarei, la iesirea din Sag, pe malul raului Timis (la o distanta de 15 km de Timisoara).

Copiii vor participa la urmatoarele activitati: drumetii in padure, plimbari cu bicicleta, frisbee, baschet, slackline, badminton, jocuri pe echipe, concursuri, vizionat filme impreuna, pescuit, vor invata despre viata la sat, vor construi diferite lucruri. Pretul este de 390 lei pe saptamana, iar mai multe informatii puteti gasi aici.

Citeste si: Sporturi pentru copii

Clubul de vara 2019 – Arad

Acest club este destinat copiilor peste 6 ani dornici de activitati in aer liber. Clubul se va desfasura la marginea orasului Arad, padurea Ceala. Copiii vor participa la activitati offline si vor invata sa stea departe de computere si online, vor invata lucruri noi despre natura si conservarea ei, despre grup si munca in echipa, despre cum sa cerem si sa oferim ajutor atunci cand este nevoie si multe altele.

Copiii vor participa si la drumetii in padure, plimbari cu bicicleta, frisbee, baschet, slackline, badminton, jocuri pe echipe, concursuri, vizionat filme impreuna, pescuit, vor invata despre viata la sat, vor construi diferite lucruri. Pretul este de 350 lei pe saptamana, iar mai multe informatii puteti gasi aici.

Scoala de vara pentru copii Miroslava, Iasi

Unde: Centrul Have Fun and Learn in Miroslava, Iasi

Activitati indoor: artistice (pictura, modelaj in lut, origami), sah, Monopoly etc.

Activitati outdoor: expeditii educationale in padure (de tipul “cautam comori”, pe urmele marilor exploratory etc), dar si diverse competitii amuzante. Pretul pentru un singur modul este de 650 lei (pentru mai multe module, se aplica reduceri). Mai multe informatii puteti gasi aici.

Super Vara Pahumi – Cluj Napoca

Varsta copiilor care se pot inscrie la aceasta tabara este intre 4 si 12 ani. Activitatile la care vor participa: drumetii in padure, jocuri sportive in sala de sport si de afara, catarat, tiroliana, workshop-uri interesante (noduri, bratari, pictura etc), jocuri de teren si Omplioana Pahumi – concurs pe echipe cu premii, dar si foc de tabara la sfarsit! Pretul este de 350 lei pe saptamana, iar mai multe informatii puteti gasi aici.

Scoala de vara– Brasov

Scoala de vara este o experienta de viata din care sa invatam lucruri simple facute de mainile noastre, sa invatam lucruri simple de petrecere a timpului liber in natura, sa invatam sa ne descurcam fara ajutorul parintilor si este destinata copiilor intre 4 si 8 ani.

Din programul scolii de vara nu vor lipsi: drumetiile adaptate varstei si pregatirii fizice a copilului, tenisul, lumea cataratorilor-Parc Aventura, Paradisul Acvatic, incursiune in lumea dinozaurilor-Dino Parc, jocuri, atelier de pictura, vanatoarea de comori etc.

Echipament minim necesar: rucsacel, ghete, trening, sosete groase, pelerina de ploaie, sapca, tricou de schimb, sosete de schimb, sac menajer, lanterna, fluier.

Copiii vor fi preluati dimineata din Brasov la 8.30 si vor fi adusi inapoi la ora 16.00-16.30. Pretul Scolii de vara pentru vara 2019 este de 650 ron, iar mai multe informatii puteti gasi aici.

Atentie, pentru mai multe detalii despre scolile de vara prezentate in acest material, va rugam sa accesati linkurile de legatura.

Autor: Inga Stoian

Citeste si: Vacanta cu parintii sau vacanta in tabara?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here