Actrita Anne Hathaway, insarcinata cu al doilea copil

Actrita americana Anne Hathaway a anuntat ca este insarcinata cu al doilea sau copil. Tatal este actorul si producatorul de film Adam Shulman, cu care actrita este casatorita din 2012, potrivit The Hollywood Reporter.

Citeste si Actrita americana Amy Schumer a nascut un baiat

Starul filmului ,,Ocean’s 8″ a anuntat vestea pe contul sau de pe reteaua de socializare online Instagram. Langa o fotografie a sa, in care se vede ca sarcina este destul de inaintata, actrita a scris mesajul ,,Nu este pentru un film”.

Hathaway, in varsta de 36 de ani, si Shulman, in varsta de 38 de ani, s-au casatorit in septembrie 2012 si mai au un fiu, Jonathan, nascut in martie 2016.

Anne Hathaway

Actrita a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din „Rachel se marita/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la Oscar. Ea a jucat, de asemenea, in filme precum ,,Diavolul se imbraca de la Prada”, ,,Brokeback Mountain”, ,,Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs”, ,,Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland” si ,,The Intern”.

In 2011, actrita a asigurat vocea personajului Jewel din animatia de mare succes ,,Rio” si a jucat rolul Fantine din filmul ,,Les Miserables”, regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar in 2013.

Anul acesta, Anne Hathaway a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

Sursa: Mediafax

Citeste si Actrita Kate Hudson a nascut o fetita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here