Actrita americana Amy Schumer a nascut un baiat

Actrita de comedie americana Amy Schumer, cunoscuta pentru rolurile din filmul „Trainwreck/ O tipa… dezastru” si din serialul „Inside Amy Schumer”, a nascut primul ei copil, un baiat. Anuntul a fost facut de actrita pe reteaua de socializare online Instagram. Aceasta a publicat o fotografie in care apare impreuna cu sotul sau, maestrul bucatar Chris Fischer, si noul membru al familiei.

Vezi si Ducesa Meghan a nascut un baiat

Imaginea a fost insotita de un mesaj prin care Schumer facea trimitere la nasterea primului copil al ducesei Meghan de Sussex si al printului Harry al Marii Britanii, care a fost anuntata in aceeasi zi, luni.

Actrita americana a confirmat ca este insarcinata in octombrie 2018. Atunci, ea a combinat vestea cu un anunt in care mentiona candidatii pe care urma sa ii sprijine la alegerile pentru congresul SUA. Schumer si sotul ei – cu care s-a casatorit in februarie 2018 – au mai publicat atunci o imagine editata, in care chipurile lor au fost suprapuse peste cele ale ducesei Meghan si printului Harry. Anuntul actritei venise in aceeasi perioada in care fusese confirmata sarcina ducesei de Sussex.

Amy Beth Schumer, in varsta de 37 de ani, este actrita, scenarista si regizoare. Ea este cunoscuta in special pentru seria de comedie „Inside Amy Schumer”, difuzata de postul de televiziune american Comedy Central intre 2013 si 2016. Actrita a fost nominalizata in 2016 la Globurile de Aur, pentru interpretarea din pelicula „Trainwreck/ O tipa…dezastru”.

Citeste si Gordon Ramsey a devenit tata pentru a cincea oara

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here