Scoala din Bucuresti data in judecata pentru ca ar fi refuzat scolarizarea baiatului ce si-a omorat bunica

Tatal baiatului care si-a ucis bunica intr-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei in primavara acestui an si a fost refuzat de mai multe scoli, a dat in judecata Scoala nr. 19 din Bucuresti, deoarece institutia nu ar fi acceptat minorul la studii, au precizat surse oficiale.

Vezi si: O fetita de 13 ani si-a injunghiat bunica de mai multe ori cu un cutit

Scoala Gimnaziala nr.19 din Capitala, una dintre unitatile de invatamant care a refuzat incadrarea scolara a baiatului, a fost data in judecata de tatal acestuia. Motivul ar fi acela ca baiatul nu a fost acceptat in cadrul institutiei. Dosarul s-a aflat, initial, pe rolul Judecatoriei Sectorului 2, insa instanta a decis declinarea competentei in favoarea Tribunalului Bucuresti.

In luna octombrie, reprezentantii Inspectoratului Scolar din Municipiul Bucuresti au spus ca motivul pentru care baiatul nu frecventeaza nicio scoala este numarul mare de elevi in clase si lipsa locurilor in scoli.

Baiatul de 9 ani care si-a ucis bunica ar fi fost transferat, pentru o scurta perioada, la Scoala Generala nr. 5 din Bucuresti. Asta declara, in luna septembrie, mama unei fetite care acuza autoritatile de incompetenta deoarece au decis ca baiatul nu are nevoie de expertiza psihiatrica.

Copilul de noua ani si-a omorat bunica in luna mai, cu un cutit, din motiv ca aceasta nu i-ar fi permis sa se joace la calculator.

Sursa: Mediafax

Vezi si: Tanar de 17 ani, acuzat ca a agresat sexual o fetita de 8 ani, retinut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here