Horoscopul zilei: 19 aprilie 2023

 

Berbec

Azi te vei concentra pe tot ce ține de prestigiu, de respect, de imagine de sine, imagine publică. Ai mai mult curaj, ești mai deschis, mai flexibil. Reușești să depășești anumite frici, să scapi de unele rețineri. Poți începe unele relații, poți stabili unele legături.

 


 

Taur

Îți va fi azi foarte ușor să faci o impresie plăcută celorlalți, chiar și celor care de obicei sunt mai exigenți, mai critici. Astrele te îndeamnă să te bucuri de energiile care vin azi spre tine, mai ales din sfera comunicării. S-ar putea să te lovești azi și de unele incidenețe frumoase, interesante.

 


Gemeni

E nevoie să fii mai atent la sfera vieții interioare, să nu fugi de emoții, de sentimente, să clarifici anumite trăiri, fie față de cineva sau în urma unor evenimente. Azi ar fi bine să-ți regândești anumite strategii, metode, ba chiar decizii luate de curând. Sunt avantajate anumite discuții legate de acte, de finanțe, de proiecte de viitor.

 


 Rac

Nu este momentul nici să acumulezi mai multe secrete decât deja duci, dar nici să te apuci să te eliberezi doar de dragul de a te simțți liber, pentru că nu știi dacă acestea vor fi corect înțelese și acceptate, sau dacă nu pot dăuna cuiva. Clarificarea relațiilor ar fi bine să fie amânată pentru altă dată.

 


Leu

S-ar putea să descoperi că în ceea ce privește o relație care nu prea funcționează este mai mult vorba acolo despre o luptă de putere, despre o competiție nedeclarată. Poți vizita azi locuri interesante sau poți cunoaște sau întâlni persoane despre care ai auzit multe lucruri captivante.

 


Fecioară

Intuiția nu te va înșela azi, atât în sfera personală, cât și în cea socio-profesională. Sunt favorizate azi deciziile ce țin de achiziții, vânzări, unele alianțe sau colaborări. Te poți baza pe ajutorul unor prieteni sau colegi cu care ai o relație mai amicală, de încredere.

 


Balanță

Ziua se anunță a fi minunată, mai ales dacă vei lăsa îndoielile deoparte și vei lua inițiativa. Ai idei bune și vei observa că sunt și suficient de multe persoane care te sprijină. Nu e nevoie să controlezi toate aspectele, te asigură astrele. Apar strategii bune care te pot ajuta să-ți îmbunătățești situația actuală.

 


Scorpion

S-ar putea să te trezești azi cu tot felul de sarcini mărunte, dar care să necesite atenție, efort, migală și răbdare din partea ta. E nevoie să le iei în serios, altfel te vor încurca în sarcinile mai mari pe care le vei avea de făcut.  Nu este cazul să-ți mai ascunzi talentele, pentru că acestea vor ieși la iveală, poate chiar fără să realizezi.

 


Săgetator

Nu te lăsa pradă ispitelor, nu pica în capcanele promisiunilor și ambalajelor. Fixează-ți cu atenție prioritățile, fii atent la tranzacțiile de azi, la ce cumpărături faci, te îndeamnă astrele. Bazează-te pe fapte, dar ascultă-ți și instinctul.

 


Capricorn

Nu te grăbi să extragi concluziile azi, mai ales dacă simți că nu ai toate cărțile în mână. Este timpul să pui întrebări, să schimbi abordarea, să soliciți unele informații și răspunsuri. Apar și unele oferte tentante fie de colaborări, fie de activități distractive, mai ales cu copiii sau persoane mai tinere ca tine.

 


rsător

Este o zi bună pentru a acumula informații, a învăța ceva, a descoperi, a experimenta. Poți cunoaște azi persoane influente, poți interacționa cu anumite autorități sau cu oameni care au o mare experiență într-un anumite domeniu care te preocupă. Este un moment bun și pentru legătura cu străinătatea.

 


Pești

Dacă ai sarcini pe care trebuie să le rezolvi, acum este momentul. Te poți bucura de coincidențe suprinzătoare. Ziua de azi este potrivită pentru munca independentă, de aceea vei căuta activități în care să poți lua decizii de unul singur și poți acționa fără să ceri aprobarea cuiva.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here