Palatul Cotroceni, luminat in roz, cu ocazia Zilei luptei impotriva cancerului de san

Palatul Cotroceni va fi luminat in culoarea roz astazi, incepand cu ora 20.00, pentru al treilea an consecutiv, pentru a marca Ziua luptei impotriva cancerului de san, informeaza Administratia Prezidentiala.

Vezi si Serena Williams se implica in depistarea din timp a cancerului la san

„Luni, 1 octombrie a.c., Administratia Prezidentiala marcheaza, pentru al treilea an consecutiv, Ziua luptei impotriva cancerului de san, prin iluminarea Palatului Cotroceni in culoarea roz, incepand cu ora 20:00. La fel ca in anii precedenti, aceasta initiativa are scopul de a constientiza asupra importantei preventiei si depistarii precoce a cancerului de san”, preziceaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat de presa, remis luni MEDIAFAX.

Sursa citata mai arata ca „prin acest demers, Administratia Prezidentiala reitereaza necesitatea educatiei in sanatate, alaturandu-se, totodata, institutiilor publice care incurajeaza populatia sa trateze cu prioritate sanatatea. Fiecare dintre noi trebuie sa devina mai responsabil in ceea ce priveste propria sanatate, iar astfel de actiuni pot contribui in acest sens”.

Si fatada Palatului Parlamentului va fi iluminata, luni, in culoarea roz, in semn de solidaritate cu lupta femeilor din intreaga lume impotriva cancerului la san, anunta Camera Deputatilor intr-un comunicat de presa.

Citeste si Primaria Capitalei ofera vouchere de 17.000 de lei pacientelor cu cancer la san pentru teste

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here