Masajul organelor interne: calea spre sanatatea organelor, deci a noastra

Photo by Yan Krukov from Pexels

Masajul visceral este o forma terapeutica traditionala, alternativa, de tratare si ameliorare a diverse si numeroase boli ale organelor interne. Isi are originea in medicina traditionala ruseasca, fiind practicata aici de sute de ani in cadrul familiilor din mediul rural cand nu existau remedii si tratamente medicamentoase.

In Romania este o tehnica noua, aparuta de putin timp si promovata prin acest curs de catre dl Vladimir Colun, un terapeut cu foarte multa experienta ce s-a format la cea mai mare scoala de masaj visceral din Rusia.

Cursurile se adreseaza tuturor celor ce vor sa cunoasca functionarea corpului si a organelor, fie ca o fac pentru dezvoltarea lor sau pentru a profesa ulterior.

Profita de sansa de a afla acum cum iti poti imbunatati starea de sanatate, cum iti poti ajuta copiii, familia, prietenii sa depaseasca multe din problemele ce par ca nu au rezolvare.

Pentru mai multe detalii despre avantajele, formatul cursului, temele abordate, accesati link-ul: https://scoalademasaj.md/curs-de-masaj-visceral-curs-de-baza-bucuresti

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here