Horoscopul zilei: 23 august 2023

 

Berbec

Astăzi ai mai multă energie, dar și curaj să duci la bun sfârșit ceva ce fie îți dorești de ceva timp, fie simți că a venit momentul. De asemenea, se anunță o zi norocoasă în ceea ce privește sectorul banilor, poți lua decizii sau poți face achiziții pline de inspirație. Fii atent, totuși, la ce semnezi.

 


 

Taur

Poți începe o nouă sarcină, îți poate fi delegată o nouă atribuție, te implici într-un nou proiect, se anunță o nouă etapă. Este un moment bun și în sfera socială, scapi de unele confruntări, neînțelegeri, se ameliorează unele legături, relații. Iar partea bună este că liniștea respectivă te va face să fii și eficient, și productiv.

 


Gemeni

Vestea bună pentru azi este că primești vești, mesaje, informații, răspunsuri la solicitări transmise mai de mult. Primești o încurajare, o confirmare, o aprobare. Este un moment bun să semnezi, să lucrezi cu hârtiile, să comunici cu autoritățile. Nu lăsa pe nimeni să pună presiune pe tine să iei decizii, dacă simți că nu rezonezi cu aceasta sau încă nu ești pregătit.


 Rac

Este o zi a mesajelor, sincronicităților, a semnelor, de aceea fii atent la indicii, la ce vine spre tine, astfel poți ști dacă este momentul să faci o alegere, să iei o decizie sau poate ar fi bine să mai aștepți. Ar fi bine să îți asculți mai mult intuiția, să încerci să te detașezi de influențele celorlalți.

 


Leu

Azi pui ordine în lucruri, le spui lucrurilor pe nume, ieși de sub carapace. Este un moment bun și pentru sfera imaginii publice. Poți îmbunătăți anumite relații în sfera profesională, fie că este vorba despre colegi, parteneri, colaboratori, fie despre superiori. Reușești să trasezi azi unele teritorii.

 


Fecioară

Schimbi unele convingeri, adopți unele convingeri mai mature, mai realiste. Cu toate acestea, vezi ce persoane îți ies azi în cale și cu care îți consumi azi inutil energia. Poți face unele schimbări în sfera profesională, poți participa la unele întâlniri, prelegeri, poți ține unele discursuri,  prin care te poți face remarcat.

 


Balanță

Îți folosești abilitățile de comunicare, de cuceritor, de observator. Vei reuși să atragi persoanele potrivite, cele cu care ai interese comune, cu care rezonezi cu adevărat, de la care ai ceva de învățat. În sfera sentimentală lucrurile devin mai profunde, mai intense, de aceea este un moment bun să te apropii de persoana iubită.

 


Scorpion

Vin informații utile, apar anumite beneficii, chiar dacă nu te așteptai la acestea. Ți se deschide o ușă, apare o persoană care te ajută, vine un mesaj neprevăzut, dar foarte folositor.  Este un cadru astral interesant și pentru studiu, pentru tot ce ține de tehnologie, comunicare cu cineva aflat la depărtare.

 


Săgetator

Ești cel care încearcă să dețină mereu controlul în toate? Atunci lecția pe care ar fi bine să o înveți azi este să te mai relaxezi, să te mai detașezi, să ai mai multă încredere în proces, în ce vine spre tine, lasă-le să se așeze de la sine. Dacă nu insiști, dacă nu exagerezi, dacă nu presezi, lucrurile vor fi mult mai clare.

 


Capricorn

Cauți liniștea și confortul, în special în sfera relațională. Ești mai deschis, mai cooperant, mai sincer cu ceilalți. Faci și câteva schimbări în plan personal, care îți pot îmbunătăți calitatea vieții. Pe plan financiar ar fi bine să fii mai precaut, să analizezi mai bine înainte de a te avânta în cheltuieli neplanificate.

 


rsător

S-ar putea să descoperi că în sfera profesională lucrurile nu se desfășoară așa cum îți dorești sau cum te aștepți. Nu cumva problema este că ai tendința să rezolvi lucrurile singur, fără a accepta implicarea sau ajutotul altora? Este timpul să schimbi abordarea în ceea ce privește un proiect, dar și să fii mai flexibil, mai cooperant.

 


Pești

Ai o agendă cam încărcată, nu cumva prea multe sarcini ți-ai asumat fără a analiza dacă ai și resursele necesare? Nu cumva este timpul să înveți să spui și ”stop” sau ”nu pot” atunci când se adună prea multe? Nu te lăsa subjudat de muncă, găsește-ți timp și pentru viața personală.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here