Crese din Bucuresti inchise, in semn de protest fata de reducerea salariilor

  Proteste spontane in trei crese din sectorul 4 al Capitalei. Personalul a refuzat sa-i mai primeasca pe copii, pentru ca salariile pe luna martie au fost reduse cu 40%. Protestul lucratorilor din crese afecteaza 250 de copii

  "Am facut protestul si din cauza nerespectarii contractului colectiv de munca, a faptului ca nu ne-am primit banii castigati in instanta, iar la personalul nostru insuficient se adauga un numar foarte mare de cereri de inscriere", a declarat Alexa Doru, administrator de cresa. Femeia spune ca unii dintre colegii sai si-au luat banii castigati in instanta, insa altii nu i-au primit.

  Potrivit administratorului de cresa, parintii copiilor sunt solidari cu ei. "Parintii copiilor sunt de acord cu faptul ca nu poti sa traiesti cu 570 de lei pe luna. Vrem sa ne luam banii, sa ajungem la nivelul anului 2009. Ne-au taiat banii de haine, sporul de confidentialitate, sporul de fidelitate, cel de ture, tichetele cadou, deci n-au respectat contractul si suntem amenintati de directorul de cresa ca ne afara", mai sustine Alexa Doru, administrator de cresa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here