3 locuri minunate de mers cu copilul, aproape de Bucuresti

Pentru copilul energic crescut ,,la oras”, dar care este dornic de a petrece timpul afara, de a interactiona cu animalele si de a se implica in tot felul de activitati interesante, va propun 3 locuri minunate in aer liber si care sunt aproape de Bucuresti. Afla aici care sunt acestea si ce poti sa faci acolo cu intreaga familie.

Ferma Animalelor

Adresa: str. Sfantul Gheorghe 20, Pantelimon 077145, judetul Ilfov

Program: Luni pana Vineri: de la 9.00 pana la 17.30, Sambata si Duminica: de la 9.00 la 18.30.  

Pret: copilul sub 2 ani are gratuitate, iar pentru copilul peste 2 ani  intrarea este de 16 lei, pentru un adult 18 lei, iar persoanele cu dizabilitati intra gratuit. Exista si pachetul Familie (2 adulti si 2 copii) pentru care intrarea este de 57 de lei.

Alte detalii: Se ajunge relativ usor cu masina acolo, dar exista si linia STB 454 (de la capatul liniei 454 mai mergi aproximativ 500 de metri si ajungi la Ferma Animalelor).

De ce sa mergi la Ferma Animalelor? Cine nu are rude sau bunici la tara, care cresc pe langa casa tot felul de pasari si animale, atunci Ferma Animalelor este un loc mai mult decat indicat pentru copiii crescuti ,,la oras”. Ferma Animalelor Ferma este prima ferma –parc de animale domestice din Romania, gandita special pentru copii si care se intinde pe o suprafata de peste 40.000 mp, unde micutii pot observa, pot hrani, se pot imprieteni cu animalele domestice.

Activitati la Ferma Animalelor preferate de copii: tesalatul si plimbatul pe ponei (au voie doar copiii pana in 30 kg), hranitul animalelor cu morcovi, fan si iarba, trambulinele, tiroliana, colorat pe alei cu creta, planse de colorat cu nisip etc.

In week-end toata familia poate lua masa la restaurantul “Capritele pofticioase”

Iar dupa ce ai petrecut cel putin o jumatate de zi la Ferma Animalelor, poti lua acasa produse lactate proaspete de la Fabricuta de lactate. Pentru mai multe detalii despre ce poti face la Ferma Animalelor intra aici.

Ferma “La Tara”

Adresa: Autostrada A1, Bucuresti- Pitesti, Km 36

Program: deschis doar sambata si duminica de la 10.00 la 19.00.

Pret: 20 lei/persoana. Intrarea este liberă pentru copiii mai mici de 3 ani/

Activitati gratuite: loc de joaca, teren minifotbal, tiroliana mica, labirintul vesel, mangaiat si hranit animale.

Activitati contra cost: afla aici mai multe.

Exista si o terasa unde poti servi cafea, sucuri, o supa calda etc.

Edenland Park

Adresa: str. Cantonului nr 12, Balotesti, Ilfov

Program: zilnic, între 10-20.30.

Pret:Bilet de acces -prioritar-16.5 lei, copilul sub 3 ani are acces gratuit. Acces gratuit persoanelor cu dizabilitati.

Activitati: trasee in copaci, loc de joaca, perete escalada, Eden Jump, inchiriere biciclete, ping pong, paintball, echitatie, tir cu arcul, atelier pictura, Minigolf land etc.

Activitatile parcului se platesc separat de taxa de acces in parc!

Poți și servi masa aici, iată ce mâncăruri și băuturi poți găsi aici. Pentru mai multe detalii despre ce poti gasi la Edenland Park, gasiti aici.

Autor: Inga Stoian

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here