Primul Craciun cu bebe: sfaturi pentru sarbatori frumoase si somn linistit

Primul Craciun petrecut impreuna cu copilul vostru este un moment mult asteptat si, cu siguranta, o perioada plina de ocazii pentru crearea celor mai frumoase amintiri. Veti petrece mai mult timp in familie, va veti bucura impreuna de luminite si decoratiuni haioase, si veti observa primele reactii ale lui bebe la intalnirea cu Mos Craciun.

Cu acelasi entuziasm asteapta Craciunul si cei care au devenit de curand bunici, unchi sau matusi, nasi, sau cei ai caror prieteni apropiati au un nou membru in familie. In cazul lor, sarbatorile se apropie si cu intrebarea „care ar fi cadoul potrivit pentru o tanara familie cu un nou-nascut sau bebelus?”. Cel mai probabil, pe lista lor de cumparaturi, ca si pe lista voastra de dorinte de Craciun, se numara mai degraba cadouri materiale – hainute, jucarii, produse electronice, carti sau decoratiuni. Recomandarea noastra este ca anul acesta sa priviti lucrurile diferit si sa va orientati atentia catre cadourile care pot fi de folos unei tinere familii intr-un alt mod, fie ca este vorba despre ceea ce va doriti pentru voi sau despre darul pentru cineva drag.

In primele luni dupa nastere, cei mai multi parinti recunosc faptul ca rutina care le da cele mai mari batai de cap este cea de somn: bebe fie adoarme foarte dificil, fie se trezeste des noaptea, fie are un somn agitat si nu doarme pe cat ar trebui. Vestea buna este ca exista solutii, si ele vin din partea specialistilor sub forma unor pachete de consultanta bogate in sfaturi si solutii practice.

Puteti oferi in dar nopti mai linistite?

Cum bebelusii sunt dependenti de rutina pentru o dezvoltare armonioasa, parintii au sarcina dificila de a stabili si pastra cu consecventa o un program zilnic strict, construit in jurul nevoilor copilului in functie de varsta. Rutina de somn, alaturi de cea de hranire, sufera cele mai multe schimbari pe masura ce bebe creste si multi parinti devin coplesiti din cauza oboselii si grijilor chiar inca sa reuseasca sa stabileasca o rutina care sa functioneze si care sa le aduca mai multe ore de odihna.

Un pachet complet cu ghiduri care ii invata pe parinti cum doarme copilul lor inca din momentul nasterii, de cat somn are nevoie, cum trebuie sa amenajeze camera si patutul, cum sa navigheze printre sute de informatii legate de zgomote albe, surse de lumina, metode de linistire, co-sleeping, programul de somn si nu numai, este o idee excelenta de cadou pentru Craciun. Mai ales atunci cand ghidurile sunt create de un specialist acreditat in somnul copilului, mama la randul ei, care si-a propus sa ajute familiile din Romania sa inceapa cu dreptul viata impreuna cu bebelusii lor.

Pachetele gandite si disponibile pe somnicdepitic.ro sunt concepute pornind de la varsta copilului. Poate fi ales fie un pachet complet, care acopera toate etapele de dezvoltare de la nastere pana la trei ani, fie un pachet dedicat unei anumite categorii de varsta – pentru nou-nascuti, pentru bebelusi intre patru luni si un an, si pentru copii intre unu si trei ani. Pachetele sunt achizitionate in format digital si contin ghiduri in format PDF si tutoriale video, usor de urmarit si aplicat.

https://bit.ly/Somnic-de-pitic-reducere15

Cu ce va poate fi de folos un consultant in somnul copilului

Parinti mai odihniti si mai putin stresati inseamna si un bebelus mai linistit, care se bucura de un camin bogat in afectiune si armonie. Un specialist in somnul copilului va poate fi alaturi pe drumul catre o rutina de somn benefica atat pentru bebe cat si pentru parinti, care imbina cu succes necesitatile si stilurile de viata ale tuturor membrilor familiei, fara compromisuri in privinta cresterii armonioase a unui copil sanatos si fericit.

Pe baza pachetelor de somn predefinite, ce pot fi completate la nevoie cu consultatii personalizate, specialistul va raspunde pe baza experientei si studiilor acreditate absolvite, la intrebari precum:

  • De cat somn are nevoie bebelusul meu si cum calculez necesarul de ore de somn impartite intre zi si noapte?
  • Este in regula ca bebe sa doarma in pat cu parintii, in aceeasi camera cu ei sau in propriul patut?
  • Ce pot face daca bebe nu vrea sa adoarma seara devreme si plange daca il asez in patutul sau?
  • Exista solutii pentru ca bebelusul sa doarma mai multe ore legate in timpul noptii, fara a se trezi din ora in ora pentru a manca sau pentru a fi luat in brate?
  • Cum putem pastra rutina de somn daca bebe adoarme in masina sau in oras si cum imbinam rutina de somn cu programul zilnic al parintilor care nu pot fi toata ziua acasa?

Cu o rutina corecta si cateva schimbari de program si stil de viata, orice bebelus poate sa aiba un somn linistit, sanatos si odihnitor, iar parintii se pot bucura din plin de primele luni impreuna.

Pachetele Somnic de Pitic sunt cadouri ce aduc bucurie pe termen lung, transformand noptile dificile cu somn putin in dimineti cu gangureli fericite.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here