Vacanta activa in Bucuresti”, program pentru copiii cu parintii la serviciu. Iata care sunt conditiile

Muzeul Copiilor

Primaria Bucuresti a dat startul inscrierilor in programul „Vacanta activa in Bucuresti”, pentru copiii cu parintii la serviciu in intervalul 12 – 23 aprilie. Programul este destinat copiilor cu ambii parinti la serviciu sau cu parinti la munca, in cazul celor din familii monoparentale. Acest program nu se adreseaza celor cu parinti care lucreaza in regim de telemunca. Pentru inscrierea in program, adultii vor semna o declaratie pe proprie raspundere, ca lucreaza in aceastea perioada.

In intervalul de vacanta suplimentara fata de cea scolara initiala, Primaria Capitalei va pune gratuit la dispozitie cinci spatii pentru aproximativ 1.200 de copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani: Muzeul Copiilor, hub-ul educational Proedus de la AFI Cotroceni, Opera Comica pentru Copii, Sala Palatului si sediul Corului National de Camera Madrigal, potrivit unui comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti, scrie Agerpres.

Inscrierile se fac incepand de luni, iar confirmarea va fi primita in intervalul 8 – 9 aprilie. Participatii vor fi acceptati in ordinea inscrierii.

Formularul de inscriere, precum conditiile de inscriere se regasesc pe site-urile www.cantusmundi.com si proedus.ro.

Informatii suplimentare pot fi obtinute si la numere de telefon: 0310 699 531 – de luni pana vineri, in intervalul orar 10,00 – 18,00, pentru Muzeul Copiilor si hub-ul educational Proedus de la AFI; 0751.186.008 – de luni pana duminica, in intervalul orar 9,00 – 20,00, pentru Opera Comica pentru Copii, Sala Palatului, sediul Corului National de Camera Madrigal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here