Un băiat de 17 ani, bolnav de diabet, a murit infectat cu COVID-19

Photo by Anna Shvets from Pexels

Un băiat de 17 ani, din Craiova, infectat cu COVID-19 a murit noaptea trecută, în urma unui stop cardio-respirator. Se pare că adolescentul suferea de diabet și era dependent de insulină, iar în aprilie a fost vaccinat și cu o doză de vaccin anti-COVID, produs de Pfizer.

Adolecentul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova cu mijloace propii, potrivit reprezentanților UPU și era conștient, cu dispnee, stare general alterată și cu valori mari ale glicemiei. ”Aici a fost investigat paraclinic și imagistic, i s-a efectuat testul PCR pentru Sar-Cov2, a primit îngrijiri medicale de urgență, complexe și complete. Cu toate acestea, evoluția a fost una nefavorabilă, starea apcientului s-a agravat rapid, a fost intubate și ventilat mecanic” au declarat cei de la UPU, scrie mediafax.ro. Duminică a intrat în stop cardio-repirator, dar a fost resuscitat, apoi a intrat și luni în cardio-respirator, dar nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

Era elev în clasa a X-a de la Liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova. Vestea despre decesul băiatului i-a șocat pe profesorii de la liceul unde învăța, care au spus că era un copil talentat și avea note excelente la școală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here