Un băiat de 15 ani s-a spânzurat pentru că avea note mici

Foto: https://www.uq.edu.au/

Un adolescent de 15 ani din Năvodari s-a sinucis din cauză că avea note mici la școală. Trupul băiatului a fost găsit sub podul feroviar din oraș. Adolescentul era elev în clasa VIII-a la Școala Gimnazială ”Tudor Arghezi”.

Citește și: Adolescenții cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani – cei mai vulnerabili în fața anxietății și atacurilor de panică

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, sub podul feroviar din orașul Năvodari se află o persoană decedată prin spânzurare. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 15 ani, din orașul Năvodari”, se arată întrun comunicat transmis de IPJ Constanța.

Băiatul  provenea dintr-o familie foarte bună și nu avea probleme acasă. Pe lângă ipoteza că și-ar fi luat viața din cauza notelor mici de la școală, mai există și cea că ar fi recurs la acest gest ”din cauza unei fete”, potrivit publicației replicaonline.ro.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și: #FărăUrme. Fără anxietate și depresie la copii – campanie de strângere de fonduri pentru prevenția suicidului la copii și adolescenți

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here