Un băiat de 13 ani a fost găsit spânzurat, în grajdul locuinței

Image by 👀 Mabel Amber, who will one day from Pixabay

Un băiat de 13 ani, aflat în plasament maternal la o familie din comuna Dodeşti, a fost găsit spânzurat, miercuri, în grajdul locuinței, potrivit reprezentanților  Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

“Ambulanţa din Bârlad a intervenit în această după-amiază în localitatea Dodeşti pentru un băiat în vârstă de 13 ani victimă a unei posibile tentative de suicid prin spânzurare. Din nefericire, medicul din echipaj a declarat decesul acesteia deoarece semnele ireversibile ale morţii erau deja instalate. (…) Copilul plecase din casă de la ora 11.00 şi a fost găsit spânzurat în grajdul locuinţei în jurul orelor 15.00”, a spus dr. Daniel Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, că poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă, relatează Agerpres.

Băiatul se afla în plasament la familia respectivă de la vârsta de 4 ani, era cunoscut ca un copil cuminte, care învăţa bine la şcoală şi era iubit de familie.

Până în prezent nu se cunoaște motivul care l-a determinat pe copil sa recurgă la un astfel de gest.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here