Un baiat de 12 ani a zburat singur in Bali

Un baiat de 12 ani a zburat singur in Bali. Dupa o cearta cu mama lui, un baiat din Australia, i-a furat cardul acesteia si si-a organizat o excursie de neuitat. Cu avionul pana in Bali. Singur.

Citeste si: Un elev s-a inchis in toaleta scolii si a amenintat ca da foc unitatii

Exact ca in filmul “Singur acasa”, un copil de 12 ani a reusit sa-i surprinda pe toti…aterizand singur in Bali. Baiatul le-a spus parintilor ca pleaca la scoala, nu ca ar fi organizat minutios, cu smartphone-ul, o calatorie spre o destinatie exotica.

Iata cum a reusit sa ajunga singur in Bali. Baiatul si-a facut temeinic “tema pentru acasa” si a gasit o companie aeriana care le permite minorilor sa zboare neinsotiti, in conditiile in care prezinti o scrisoare semnata de parinti, un pasaport si o legitimatie de elev. Pentru a se putea imbarca linistit si fara a atrage atentia celor de pe aeroport, baiatul a folosit optiunea de check-in online si s-a urcat la bordul unui avion spre Perth.

Mi-au cerut doar carnetul de elev si pasaportul, ca sa le dovedesc ca am 12 ani. A fost minunat, pentru ca imi doream mult sa plec intr-o aventura. Aceasta a fost declaratia baiatul, potrivit The Guardian Australia.

Iar din Perth a aterizat in Denpasar, Bali. Si de aici a inceput aventura! S-a distrat grozav, fiindca a fost cazat la un hotel de cinci stele, spunandu-le angajatilor hotelului ca isi asteapta sora mai mare. Baiatul de 12 ani a degustat bucataria balineza, a baut bere, si-a inchiriat o motocicleta si si-a facut poze pe care le-a postat pe unele retele de socializare. In tot acest timp, profesorii au anuntat parintii baiatului ca acesta lipseste de la ore, iar parintii, ingroziti, au alertat politia. Problema insa era ca politia nu avea niciun indiciu unde s-ar afla copilul. Cu ajutorul istoricului din cautarile de pe internet din computerul baiatului, dar si gratie postarilor de pe retelele de socializare, baiatul a fost gasit, iar parintii au zburat pana in Bali, sa-l ia de acolo. Aventura baiatului i-a costat pe parinti frumoasa suma de 6115 de dolari.

Citeste si: O fetita de 11 ani si-a salvat mama si fratiorul de un an si sase luni

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here