Un baiat de 12 ani a facut intr-un an de pandemie 2 ani academici de liceu si 2 ani de colegiu

Sursa foto: SALISBURY POST, Mike Wimmer

Un baiat de 12 ani, din Carolina de Nord, a reusit sa-i uimeasca pe toti cu rezultatele sale academice. Copilul a folosit perioadele de carantina in care nu mergea fizic la scoala si a luat ore suplimentare pentru a invata materia de mai departe.

Ce a reusit? Intr-un an de pandemie elevul Mike Wimmer, din Salisbury, a terminat materia pentru 2 ani academici de liceu si 2 ani de colegiu, potrivit CNN.

Iar partea amuzanta este ca Mike va absolvi pe 21 mai Colegiul Comunitar Rowan-Cabarrus, iar pe 28 mai va absolvi liceul Concord Academy.

In ciuda faptului ca este mult mai tanar decat colegii lui de liceu si colegiu, copilul spune ca ca se intelege bine cu ei. Mike este foarte interesat de robotica si a spus pentru sursa citata anterior ca este genul de persoana interesata “de matematica si stiinta” si a avut intotdeauna o afinitate pentru tehnologie. Tot ce stie despre programare si robotica Mike a invatat gratie filmuletelor si tutorialelor gasite online.

“Scopul meu antreprenorial este sa construiesc o tehnologie care sa le permita oamenilor sa duca o viata mai buna” spune viitorul absolvent de 12 ani.

In privinta planurilor de viitor, copilul sustine ca a primit mai multe oferte de lucru, chiar si in afara SUA si ca se va decide ulterior.

Mike vrea ca ceilalti sa stie ca este un copil obisnuit, care isi face timp si pentru joaca, ii place sa joace bachet si sa contruiasca lego.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here