Targ destinat viitoarelor mamici

Un targ destinat viitoarelor mamici va avea loc in perioada 15–17 februarie in Bucuresti. Evenimentul va fi gazduit de Centrul de Conferinte al celui mai mare spital clinic privat din Romania.

Vezi si 8 confruntari despre alaptare si vaccinare, explicate de pediatrul Gabriela Silvia Duta

Spitalul Clinic Sanador, din strada Sevastopol nr. 9, sector 1, Bucuresti va gazdui  cea de-a doua editie a targului Zilele Baby Sanador. Manifestarea ofera viitoarelor mamici posibilitatea de a gasi intr-o singura locatie, la preturi promotionale, pachete de nastere in cadrul Spitalului Clinic Sanador, dar si o paleta de produse si servicii asociate nasterii si perioadei imediat urmatoare. Vizitatorii vor putea obtine informatii si consiliere specializata si vor avea sansa de a castiga unul din premiile care vor fi puse la dispozitie de organizatori, alaturi de alte surprize placute.

Prin alegerea unui pachet de nastere in cadrul acestui spital, viitoarele mamici si bebelusii lor vor beneficia de dotarile si echipamentele unei sectii de neonatologie moderne si complexe, cu terapie intensiva neonatala. De asemenea, vor avea la dispozitie servicii de consiliere in alaptare imediat dupa nastere, cazare in rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nounascuti, medici primari si specialisti neonatologi si asistente medicale cu experienta in activitatea de terapie intensiva neonatala. Spitalul le pune la dispozitie totodata consulturi medicale interdisciplinare, linie de garda pentru obstetrica – ginecologie, neonatologie, precum si pentru alte specialitati medicale. (24/24H).

„Dotarile si echipamentelesectiilor de obstetrica – ginecologie si neonatologie ale Spitalului Clinic Sanador sunt de ultima generatie. Alaturi de personalul medical calificat si cu o indelungata experienta, aceste sectii ne permit sa le oferim viitoarelor mamici solutii complexe si performante de nastere si de ingrijire a nou nascutilor, atat a celor la termen cat si a celor prematuri”, a declarat dr. Cornelia Preda, medic primar, sef sectie neonatologie, Spitalul Clinic Sanador.

O echipa formata din medici cu experienta in specialitatea obstetrica-ginecologie se afla la dispozitia viitoarelor mamici si asigura tot suportul medical necesar pentru realizarea nasterii. In cadrul spitalului, blocul de nasteri dispune de 3 sali de operatie moderne, dotate conform celor mai inalte standarde in domeniu.

Sectia de neonatologie dispune de incubatoare de ultima generatie care monitorizeaza lumina si nivelul de zgomot, ventilatoare mecanice neonatale hibride care asigura ventilatie conventionala, cu frecventa inalta sau non-invaziva, monitoare cardio-respiratorii, pulsoximetre performante, pompe duble cu perfuzie tip seringomat, NEO-Puff pentru resuscitare prematuri la sala de nasteri, blendere oxigen-aer pentru administrare concentrantii precise de oxigen la nou nascuti cu risc ridicat,  aparat de ultima generatie pentru administrare oxid nitric, aparat aEEG si echipament medical pentru hipotermia controlata la nou nascuti.

Programul de vizitare al Targului Zilele Baby Sanador, este intre orele 10.00 -19.00 in zilele de 15 si 16 februarie (vineri si sambata) si intre orele 10.00-14.00 in data de 17 februarie (duminica). Intrarea este gratuita.

Citeste si Cea mai performanta sectie de terapie intensiva neonatologie din sectorul medical privat

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here