Targ de carte si jucarii pentru copii

Pentru al doilea an la rand, Targul de carte si jucarii pentru copii, organizat de Compania de Librarii Bucuresti (CLB) ofera peste 1500 de produse la reduceri generoase de pret pana pe 30 iunie 2019. Astfel, in cea mai importanta retea de librarii din Capitala, care are sedii in toate cele 6 sectoare, copiii pot gasi carti si jucarii destinate lor.

Vezi si Cele mai interesante jocuri si jucarii pentru un scolar

Unsprezece edituri si un producator de jocuri s-au alaturat initiativei – ei vor oferi in aceasta perioada reduceri de 20% pentru cartile si, respectiv, jocurile din portofoliu. Cei care pasesc pragul librariilor din reteaua CLB pot sa participe la o tombola, la care inscrierea se face pe baza unui bon fiscal de la CLB, din perioada 1 mai – 30 iunie; castigatorii au sansa de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 100, 200 sau 300 de lei, data extragerii urmand sa fie anuntata pe blog-ul companiei, www.clb.ro.

Targul de carte pentru copii este un proiect relativ nou, insa este un proiect care s-a bucurat de succes anul trecut si are un potential real de a deveni un eveniment de traditie in reteaua noastra. Am realizat ca era o nevoie foarte mare de o astfel de actiune in librariile de cartier, de langa casa, in care copii, parintii si bunicii sa se bucure de o oferta bogata si variata de carte. Ne dorim astfel sa incurajam lectura si in afara scolii si speram sa ii atragem pe micii cititori si sa le insuflam dragostea pentru citit.” (Marieta Seba – Director General CLB)

Citeste si Cum alegem cartile in cazul unui toddler?

Editurile participante la targ sunt dintre cei mai cunoscuti si vechi parteneri ai Companiei de Librarii Bucuresti: Editura ALL, Editura Aquila, Editura Corint, Curtea Veche Publishing House, Didactica Publishing House, Editura Girasol, Editura Litera, Editura Nemira prin intermediul Nemi, Editura Niculescu, Editura RAO si Editura Rosetti. Cartile lor se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani: de la prescolari, carora le citesc adultii, la primii cititori de carti ilustrate si terminand cu pasionatii de aventuri si romane Fantasy – toti vor gasi in oferta campaniei ceva numai bun de citit in aceasta primavara.

Producatorul de jocuri Noriel va atrage cu siguranta multi cumparatori cu produse care se adreseaza copiilor cu varstele intre 6 – 12 luni, 1 – 2 ani si, fireste celor mai mari. Pentru acestia din urma, oferta de jocuri este variata (reducerea la produsele Noriel se aplica in perioada doar 15 mai – 15 iunie).

Citeste si Protest inedit al copiilor intr-o librarie: „Da poveștilor, Nu tabletelor!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here