Surpriză de ziua de naștere a unui elev de clasa a II-a din Bacău: în pauză i-a cântat o interpretă de muzică populară, a avut șampanie, animatori și cameraman

Foto: www.mesajeurarifelicitari.com

Un elev de clasa a II-a a avut parte la școală de o surpriză de ziua lui de naștere: la pauza mare i-a cântat o interpretă de muzică populară, a avut șampanie, au venit doi animatori și un cameraman.

Evenimentul a avut loc la Școală Miron Costin din Municipiul Bacău, de la ora 9.50 la 10.10, a fost fotografiat, filmat și pus pe rețelele de socializare, potrivit bacău.net.

imagine suprinsă din video-ul postat online/ sursa: bacău.net

Părinții băiatului au angajat o cântăreață de muzică populară, animatori, un cameraman și fotograf care au filmat și fotografiat evenimentul în care fiul lor împlinește vârsta de 9 ani.

În imagini, cântăreața de muzică populară are o șampanie în mână, copilul ține în mâini un tort, iar în spate se văd colegii lui, cu baloane decorative colorate. Mai mulți părinți care au văzut filmarea online au fost nemulțumiți de faptul că acest eveniment a avut loc în incinta școlii.

Între timp postarea cu filmulețul a fost ștearsă.

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Bacău a declanșat o anchetă în acest caz.

„Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere”, a declarat inspectorul școlar general al ISJ Bacău, care susține că astfel de evenimente nu sunt încurajate în interiorul unității de învățământ.

Tatăl copilului sărbătorit este primarul unei comune din Bacău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here