Superbebe.ro a fost la BABY BOOM SHOW 2023, ediția de toamnă

Cel mai mare târg pentru copii si viitori părinti, BABY BOOM Show 2023, ediția de toamnă, te așteaptă în perioada 19-22 octombrie, la ROMEXPO, pavilionul A.  Superbebe.ro a fost la târg și îți povestește ce poți găsi acolo și de ce ar fi bine să mergi și tu. Intră aici să afli mai multe.

La Baby Boom Show, viitorii, precum și proaspeții părinți pot găsi cele mai bune oferte de pe piaţă, de la cele mai cunoscute firme din domeniu, valabile doar în cele patru zile ale evenimentului. Sunt peste 300 de branduri cu promoții exclusive. Sunt reduceri substanţiale la pachete de naştere, cărucioare, scaune de maşină, servicii medicale, haine pentru copii plus multe altele, necesare părinţilor sau viitorilor părinţi.

La târg găseștii acces la informaţie cu o serie de cursuri gratuite, susţinute de profesionişti din domeniu, în toate cele patru zile ale evenimentului. Și zona tombolelor reprezintă o atracţie în plus pentru vizitatori.

Intrarea este gratuită în zilele de joi şi vineri pentru persoanele care descarcă invitaţia de pe site-ul Baby Boom Show, iar sâmbătă și duminică intrarea costă 15 lei.  

Iată ce ne-a atras nouă atenția la târg:

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) este pentru al patrulea an partener al evenimentului Baby Boom Show. ASSMB este prezent în fiecare an alături de cele patru maternități pe care le administrează – Filantropia, Giulești, Cantacuzino și Malaxa -, iar începând din 2022 la eveniment participă cu stand propriu și Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, aflat de asemenea în administrarea Primăriei Capitalei, prin ASSMB. În fiecare an, pe întreaga durată a Baby Boom Show, la standurile ASSMB peste 100 de medici, asistenți medicali și moașe îi așteaptă pe părinții actuali sau viitori cu informații utile și sfaturi competente, dar și cu multe surprize și tombole cu premii atractive.

„Mă bucur că suntem din nou prezenți la Baby Boom Show, eveniment care se bucură mereu de un mare interes și unde ASSMB se numără printre partenerii de tradiție. La cele două standuri ale noastre, îi așteptăm pe toți cei interesați să primească, direct de la specialiști, informații utile și îndrumări competente privind creșterea sănătoasă și armonioasă a copiilor. Serviciile din spitalele noastre, în ceea ce privește nașterea, dar și îngrijirea celor mici în primii ani de viață, respectă cele mai înalte standarde și cerințe medicale” a declarat Oana SIVACHE, director general ASSMB.

”Anul acesta, standul  „Centrul MaM – Moașa Vania este pentru prima data în această formulă la Baby Boom. Centrul MaM – Mamele ajută Mamele a fost deschis în 2020, într-o locație prevăzută cu două spații:  în unul se pot aduce  donații  pentru copii cu vârste între 0-3 ani, iar în celălalt  se țin consultanțe pentru gravide sau mame, legate de sarcină, naștere, alăptare, masaj bebeluș. Gravidele, mamele, părintii care vin la târg, la noi la stand scanează un cod QR care deschide  un CHESTIONAR făcut în parteneriat cu Mustela România. Întrebările la care răspund aceștia sunt aferente unui studiu care-și propune să identifice căile prin care se informează ei: social media și / sau pe căi tradiționale (medic, moașă, asistent, farmacist, kinetoterapeut, psiholog, etc), ce primează ca surse informaționale, și de unde  își cumpără produsele de care au nevoie.  Toti cei care completează acest chestionar  primesc cadou un VOUCHER (consultanță cu moașa și consilier parental), un gel lavant ptr copil și sunt înscriși într-o tombola cu 3 premii. Iar duminică, dupa Live Stage-ul de la ora 10:30-11:30  cu Moașa Vania și Loredana Iacob, consilier parental, pot veni cu cei mici la stand să exerseze modalități de stimulare a dezvoltării bebelușului în primul an de viață, folosind: sling, minge, bobbles” a spus Vania Limban, moașă independentă, cu o experiență de peste 30 de ani.

Suntem de câteva ediții la Baby Boom și este foarte frumos să venim aici, practic vedem cum cresc copii care trec pe la standul nostru. Întâi vin gravidele, apoi le edem cu bebeluși, copii mai mari, al doilea copil și tot așa. Aici, la stand puteți găsi produsele Nuk, care este un brand german de produse pentru îngrijirea și hrănirea bebelușilor, un brand creat de doi medici stomatologi, acum șaptezeci de ani în urmă, care au creeat prima suzetă ortodontică, dându-i forma sânului mamei atunci când copilul suge. Această formă este benefică pentru că încurajează și alăptarea, dar și pentru că reduce la minim șansa nefericită de a avea dantura nealiniată. La târg puteți găsi reduceri destul de bune, aici este singurul loc în care puteți vedea gama întreagă de produse.” a declarat Liliana Boc, Brand Manager Nuk.

Participăm de 11 ani la Baby Boom, am fost la fiecare ediție. Oferim la stand prețuri mai mici decât în magazinele specializate. Avem discounturi de 10-15%, precum și pachete. De exemplu, la un detergent de 2000 ml, primiți cadou un înălbitor pe bază de oxigen. Mai avem un balsam de buze certificat organic de USDA America, care este doar din ingrediente vegetale, fiind bun și pentru eczemele de vânt, apărute pe fața copiilor” a spus Maria Irescu, administratorul societății PGS Global Trading, distribuitor Friendly Organic, pe România și pe Europa de Sud-Est.

Suntem prezenți pentru a doua oară la Baby Boom. Micul Erou înseamnă cursurile de prim ajutor pentru copii, mai exact, aici copiii învață să acorde primul ajutor, începând cu vârsta de 4 ani. Avem și șapte dispozitive de resuscitare, unde copiii învață, începând cu vârsta de 8 ani cum să facă resuscitare, avem și veste pentru manevra Heimlich, în cazul înecului. La stand avem produse care să le vină în ajutor atât părinților, cât și copiilor mai mari, sunt discounturi de 10%” a spus Loredana Neghină, fondator Micul Erou.

”Am început cu Bebe Organic în urmă cu șapte ani de zile și venim la Baby Boom de cel puțin șase ani. Am venit atunci cu un stand micuț, cu lucruri pentru nou-născut și, ușor-ușor am crescut colecția. Acum găsiți aici hăinuțe pentru bebeluș, dar și pentru copii mai mari, până la patru ani. De data aceasta am adus și o colecție de ploaie, jachete impermeabile foarte drăguțe, rezistente pentru copii,d ar și umbreluțe și cizme de ploaie asortate din cauciuc natural. Avem museline pentru nou-născuți, prosoape, pături din bumbac organic, dar și hâinuțe din lână. La stand avem discount-uri de minimum 15%, dar și produse cu discount-uri de 40%” a declarat Diana Paramanov, fondatorul Bebe Organic.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here