Spitalul Clinic de Urgenta „Marie Curie” solicita Primariei Capitalei avize pentru mai multe demolari

Spitalul Clinic de Urgenta „Marie Curie” din Capitala solicita Primariei Generale acordul pentru demolarea mai multor imobile aflate in degradare, din curtea spitalului, pentru a crea spatiu construirii unui nou spital. Solicitarea va fi dezbatuta in sedinta CGMB.

„Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, „Marie Curie” solicita aprobarea demolarii bunurilor atelier tamplarie, atelier mecanic, sera si magazia din cadrul acestui spital. Solicitarea se bazeaza pe faptul ca in zona unde sunt edificate aceste bunuri imobile se doreste realizarea Centrului de Oncologie Pediatica si Neurologie. (…) Aceste anexe tehnice nu sunt utilizate, unele fiind in stare avansata de degradare”, se arata in solicitarea celor de la „Marie Curie”, potrivit unui proiect de hotarare care se afla pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti din aceasta saptamana.

Vezi si Spitalul de copii ”Marie Curie” din Capitală are o nouă secţie de pediatrie

Pentru a putea fi demolate si casate aceste bunuri, consilierii generali trebuie sa aprobe trecerea lor din domeniul public al Municipiului Bucuresti in cel privat al Municipiului Bucuresti.

„Construirea centrului de oncologie pediatrica si neurologie va contribui la cresterea numarului de pacienti care vor beneficia de tratamente medicale la cel mai inalt nivel, avand in vedere ca cele doua sectii vor beneficia de tratamente medicale de cea mai inalta performanta”, se arata in expunerea de motive a proiectului CGMB.

Vezi si Concert caritabil Ronan O’Hora, în sprijinul Secţiei de Neonatologie a Spitalului Marie Curie

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here