Prințesa Charlotte a împlinit azi 8 ani

Colaj poze prințesa Charlotte

Prințesa Charlotte a împlinit azi, 2 mai, frumoasa vârstă de 8 ani. Mama acesteia, Catherine, Prințesa de Wales, cunoscută ca fiind pasionată de fotografie, a făcut publică o imagine cu fiica ei pentru a marca acest eveniment, la fel cum a procedat și în anii precedenți.

prințesa Charlotte, 8 ani/ Foto: Twitter

Publicarea fotografiei vine cu doar câteva zile înainte de de încoronarea bunicului ei, Regele Charles al III-lea.

Incă nu s-a confirmat dacă (și la care dintre evenimentele oficiale legate de încoronare) va participa Charlotte, dar în ultimele 12 luni micuța s-a bucurat de câteva premiere regale (memorabile fiind în timpul Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a la Londra, precum și debutul ei solo, alături de părinții părinții ei, în timpul Jocurilor Commonwealt).

Unul dintre cele mai haioase imagini/filmulețe cu prințesa Charlotte a fost cel de la vârsta de doi ani, in care micuta printesa Charlotte a demonstrat ca si ea poate avea mici crize de furie.

Foto: DailyMail.com

Evenimentul s-a intamplat pe aeroportul din Hamburg (Germania), in timp ce familia regala se pregatea sa urce in elicopter pentru a se intoarce acasa, cand micuta a protestat, tragand de mana mamei sale, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, si dupa care „hop!” si s-a trantit pe jos, ca in cazul atator tantrumuri pe care muuuulti parinti le recunosc cu usurinta. Reactia mamei? Ducesa si-a pastrat calmul, a luat-o in brate si a linistit-o pe printesa Charlotte.

Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015, aceasta având un frate mai mare, prințul George (2013) și unul mai mic, Prințul Louis (2018).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here