Povestea fetei cu boala “Benjamin Button”, care a decedat la 18 ani, cu un corp ce arata de 144 de ani

Foto: Pexels

Ashanti Smith, din West Sussex, Marea Britanie, a decedat pe 17 iulie la doar cateva saptamani dupa ce a implinit varsta de 18 ani, in timp ce corpul sau arata de unul de 144 de ani.

Ashanti Smith, Foto: Daily Mail

Tanara suferea de o conditie medicala extrem de rara – Sindromul Hutchinson-Gilford Progeria sau boala “Benjamin Button”, ce inseamna  “imbatranire prematura”, potrivit Daily Mail. In fiecare an de viata corpul ei imbatranea cam cat pentru 8 ani.

“Viata lui Ashanti a fost o bucurie, chiar daca progeria (n.a: aceatsa conditie medicala) i-a afectat mobilitatea, nu a afectat nimic altceva. Era o tanara obisnuita, de 18 ani si am iubit tot ce era legat de ea. Era stralucitoare, zglobie, se simtea frumoasa in fiecare zi si m-am asigurat sa se simta astfel. Toti au iubit-o” a spus Phoebe Louise Smith, mama adolescentei.

Ashanti cu mama ei, Phoebe
Foto: Twitter

De ziua ei, pentru ca dorea sa fie tratata ca oricare alta tanara, de ziua ei a mers impreuna cu prietenele ei la 3 localuri unde s-a bucurat de coctailul sau preferat si s-a distrat de minune.

Ziua in care a decedat Ashanti a fost una obisnuita, care nu prevestea sfarsitul tinerei.

 

Tanara a murit alaturi de parinti si de o prietena de familie, iar printre ultimele sale cuvinte adresate mamei sale erau “Trebuie sa ma lasi sa plec (n.a: sa mor)”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here