Patru adolescenti, loviti de o masina pe strada

Patru adolescenti, membri ai unui club de ciclism din Zarnesti, judetul Brasov, au fost loviti de o masina pe strada, in fata sediului Politiei Zarnesti. Unul dintre ei este in stare grava.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Luiza Danila, declara ca specialistii intervin in Zarnesti pentru acordarea primului ajutor unui numar de patru adolescenti, membri ai unui club de ciclism din localitate, loviti de un autoturism pe o strada din fata sediului Politiei Zarnesti.

Vezi si Baiat de 11 ani, mort dupa ce a furat o masina si s-a rasturnat cu ea

”O victima prezinta rani mai grave, a fost preluata de un echipaj SAJ cu medic. Celelalte 3 victime nu sunt ranite grav si au fost preluate de un echipaj SMURD si un al doilea echipaj SAJ”, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.

Reprezentantii Politiei Brasov au declarat ca masina care a lovit adolescentii era condusa de o femeie in varsta de 59 ani, din Zarnesti. Aceasta a trecut cu masina peste linia continua pentru a intra intr-o parcare, lovind un grup format din 7 ciclisti cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, sportivi de la un club local.

Trei baieti si o fata au fost raniti si dusi la spital. Femeia aflata la volanul masinii nu bause. A fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa: Mediafax

Vezi si Cinci copii, raniti dupa ce un sofer beat a intrat cu masina in ei, intr-un parc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here