O gravidă a născut o fetiță, chiar dacă avea fractură de femur în urma unei căzături accidentale

Imagine de Mario D de la Pixabay

O gravidă a născut o fetiță, chiar dacă avea fractură de femur în urma unei căzături accidentale. Întâmplarea s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, când la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași a fost adusă o femeie de 28 de ani, însărcinată în 40 de săptămâni, cu o fractură de femur stâng în urma unei căderi accidentale în grădina locuinţei.

”În UPU, în roșu, a fost o pacientă de 28 de ani, CVE., adusă de echipajul EPA (la ora 21.03) de la domiciliu (din loc. Fântânele), gravidă în 40 săptămâni gestaționale prezentând fractură 1/3 medie femru stâng cu deplasare în urma unei căderi accidentale de la același nivel în cursul zilei în grădina locuinței sale, cu impact al coapsei stângi pe un corp contotndent-bolovan de pământ” a spus Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, potrivit mediafax.ro.

În urma evaluării pacientei, s-a format o echipă echipă din care făceau parte mai mulți specialiști (anestezist, ortoped, ginecolog şi neonatolog de la maternitatea Cuza Vodă din Iaşi), care s-a deplasat în cursul nopţii la spitalul “Sfântul Spiridon“ pentru efectuarea operaţiei de cezariană. Intervenția a fost efectuată cu succes, iar mama și fetița de 3,3 kg fiind în stare bună. Mama este internată la secţia de ortopedie a spitalului “Sfântul Spiridon“, iar fetița se află la maternitatea Cuza Vodă din Iaşi.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Felicitări familiei și echipei medicale pentru această minune! Această poveste aduce un adevărat suflu de speranță și emoție. Sperăm ca mama și fetița să se bucure de toate momentele frumoase din viață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here