O fetiță de 6 ani a fost ucisă în timpul bombardamentelor din Ucraina

Sursa foto: www.thedailybeast.com

O fetiță de 6 ani a fost ucisă în urma bombardamentelor lansate de armata rusă asupra orașului Mariupol din Ucraina. Atenție, urmează detalii și imagini care vă pot afecta emotional.

Copila era la supermarket împreună cu părinții ei la marginea orașului Mariupol, în momentul în care au început bombarbamentele din partea armatei ruse, potrivit CNN.După bombardament fetița a fost dusă cu ambulanța la un spital.

În video-ul filmat de reporter se vede cum medicii încearcă să o resusciteze pe micuță, tatăl ei e rănit și plin de sânge, se află în ambulanță lângă ea, iar mama plânge lângă ambulanță.

Copilul a fost scos din mașina ambulanței și dus la ATI, unde s-au continuat manevrele de salvare. Dar a fost prea târziu. Copila a decedat în brațele medicilor de la terapie intensivă.

Unul dintre medici, surprins într-un material video filmat de foto-reporterul AP, Evgeniy Maloletka, în timp ce pompa oxigen a strigat furios către cameră: „Arată-i asta lui Putin. Să vadă ochii acestui copil și pe doctorii care plâng aici”.

Mai multe imagini făcute de foto-reporter se găsesc pe CNN.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here