O fetiță aflată într-un buncăr din Ucraina le-a cântat celor adăpostiți acolo o piesă din Frozen și a emoționat în online multe suflete

Colaj - fetița din Ucraina care cântă într-un buncăr

A devenit viral video-ul cu fetița cu voce angelica, aflată într-un buncăr din Ucraina care le-a cântat celor adăpostiți acolo o piesă din Frozen. În imagini se văd oameni adunați ca într-un subsol, așezați pe bănci, pe bagaje, înconjurați de lucruri personale și ascultând-o pe fetiță cum cântă ”Let it go”. La final, fetița a fost aplaudată de cei de acolo.

Video-ul a fost postat de unul dintre ucrainienii aflați în buncăr și în scurt timp a fost repostat de mii de oameni pe rețelele sociale.

Micuța a fost numită ”rază de soare” de către toți, care pentru câteva minute le-a mai adus speranță celor adunați peste tot prin buncărele din Ucraina. Mulți au oferit comentarii extrem de pozitive la adresa fetiței, precum și a tuturpr celor care trec în aceste momente prin clipe grele din cauza războiului. ”Fetița ar fi trebuit să se joace acum cu prietenele ei în curtea blocului, să meargă la școală și să se întâlnească cu colegele ei, să se joace liniștită acasă cu păpușile ei, în timp ce le cântă melodii din ”Frozen”, nu să trăiască prin buncăre, speriată de ce poate să aducă războiul!” a scris unul dintre internauți.

Filmulețul cu fetița care cântă în bucăr îl poți urmări aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here