Naomi Campbell este din nou mamă, la 53 de ani: ”Nu este niciodată prea târziu”

Poza cu băiețelul lui Nomi Campbell/ Instagram

Naomi Campbell i-a uimit din nou pe toți când a făcut un anunț pe instagram prin care anunță nașterea celui de-al doilea său copil. Supermodelul este din nou mamă, la 53 de ani și a postat o poză cu băiețelul său, alături de care a scris:

„Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit. Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”.

Multe celebrități printre care designerul Donatella Versace, modelele Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Christy Turlington și Claudia Schifer, actrița Zoe Saldana, cântăreața Kelly Rowland și mulți alții au postat mesaje de felicitări și urări de bine pe pagina lui Campbell.

Naomi a surprins pe toată lumea când în luna mai 2021 a anunțat nașterea primului său copil, o fetiță, declarând că este cel mai important lucru pe care l-a făcut vreodată.

Fotomodelul nu a anunțat numele fiicei mai mari și nici numele nou-născutului.

Naomi Campbell a defilat pe cele mai cunoscute podiumuri din lume, colaborând cu cei mai talentați desingeri și fotografi, și este primul model britanic de culoare care a apărut pe coperta revistei British Vogue.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here