Miracol: copil gasit in viata dupa 35 de ore in urma unei explozii

Un copil a fost gasit in viata dupa 35 de ore petrecute in frig in urma unei explozii in Rusia. Baietelul a supravietuit  printre daramaturile unui bloc de apartamente dintr-un oras din sudul Rusiei care s-a prabusit partial in urma unei explozii, au anuntat oficialii serviciului rus de urgenta, numindu-l un miracol.

Explozia, care ar fi fost provocata de o scurgere de gaze, a distrus 48 de apartamente dintr-o cladire cu 10 etaje din orasul industrial Magnitogorsk, ucigand cel putin sapte persoane, iar alte 36 fiind in continuare disparate, informeaza Reuters.

Vezi si Cum sunt educati copiii in alte tari?

Inregistrarile video de la serviciul local de urgenta au aratat cum un salvator scoate bebelusul in sosete roz, invelindu-l cu o patura inainte de a incepe sa alerge spre o ambulanta.

Temperatura actuala din orasul Magnitogorsk, care gazduieste una dintre cele mai mari fabrici de otel din Ural, la aproximativ 1.700 de km est de Moscova, este de -17 grade Celsius.

Faptul ca baiatul in varsta de 11 luni, diagnosticat in prezent cu o arsura grava si cu o rana la cap, a fost culcat pe un pat si infasurat intr-o patura, i-a salvat viata, a informat agentia de stiri TASS, citand un centru regional de urgenta.

Copilul a fost gasit de un salvator care l-a auzit plangand si „o operatiune la scara larga a fost organizata imediat”, a transmis agentia Interfax, citand oficiali ai serviciului de urgenta. Scoaterea de sub daramaturi a fost dificila din cauza resturilor instabile care prezinta riscuri pentru salvatori.

„Sute de oameni asteptau ca un miracol sa apara copilul ranit de sub moloz. Si s-a intamplat miracolul … „, au declarat oficialii pentru Interfax.

Mama baiatului este in viata si a ajuns deja la spital, a adaugat Interfax.

Citeste si Obiectele de confort ale copilului: ursuletul, paturica, pernuta, masinuta

Sursa: Mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here