Lindsay Lohan a devenit mamă pentru prima dată

Instagram/ Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a devenit mamă pentru prima dată. Actrița în vârstă de 37 de ani a născut de curând un băiețel carui i-a pus numele de Luai (nume arăbesc).

Anunțul a fost făcut în publicația „The Independent”, unde reprezentantul familiei a spus: Lindsay Lohan și sotul său, finanțistul Bader Shammas l-au întâmpinat pe fiul lor, Luai, care este un copil perfect sănatos. Familia este foarte fericită și îndrăgostită”.

Despre faptul că este însărcinată Lindsay a anunțat abia în luna martie, când a postat o poza cu un body micuț alb, ce avea mesajul „coming soon”, iar în aprilie actrița a postat o poza de la ‘baby shower” (petrecere dată în cinstea viitorului bebeluș).

Lindsay Lohan/Instagram

Lindsay a dorit să fie foarte discretă cu sarcina ei și se pare că la fel a procedat și în ceea ce privește nașterea, deoarece nu se știe încă nimic despre data în care a născut, vedeta nu a postat nicio poză cu micuțul sau alte detalii despre el.

Actrița locuiește de ceva timp în Dubai, alături de soțul ei, Bader Shammas, afacerist și director de bancă, și intenționează să-și crească fiul acolo, în Emiratele Arabe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here