Hai, sâmbătă, 9 septembrie, la cea mai mare petrecere înainte de începerea școlii!

SuperEroii Itsy Bitsy îi așteaptă pe copii și pe părinți la cea mai mare petrecere înainte de începerea școlii: sâmbătă, 9 septembrie, între orele 9:00 și 17:00, în Parcul Lumea Copiilor din București (în spatele Palatului Național al Copiilor). Echipa Itsy Bitsy, împreună cu cei peste 100 de parteneri, au pregătit o zi întreagă de jocuri și activități educative care îi vor ajuta pe copii să își descopere și antreneze puterile interioare.

Evenimentul Școala de SuperEroi Itsy Bitsy cuprinde:

  • Joacă și jocuri distractive și educative;
  • Târg de extrașcolare;
  • Zone de diagnoză pentru sănătate (postură, văz, stomatologie etc.);
  • Lecții gratuite pentru siguranță si sănătate;
  • Itsy Bitsy Show la scenă (10:00 – 12:00 și 15:00 – 17:00);
  • Program LIVE la Radiomobilul Itsy Bitsy FM.

Am creat un eveniment cu acces gratuit, în aer liber, în care copiii și părinții să primească inspirație și ajutor la început de an școlar. Părinții vor găsi o ofertă bogată de cursuri extrașcolare, vor putea face o serie de controale rapide privind sănătatea celor mici și vor parcurge împreună cu aceștia lecții de circulație rutieră, de prim ajutor, de educație fără bullying. Copiii vor descoperi cu bucurie multe activități de joc și joacă și sperăm noi că vor pleca la școală cu entuziasm și puteri interioare activate de la aceasta ultimă petrecere de vacanță și primă petrecere de început de an școlar.” declară Nadia Tătaru, Director Itsy Bitsy.

Parcul Lumea Copiilor va fi împărțit în zone de culori diferite, în funcție de superputerea care va fi activată de către fiecare dintre SuperEroii: Itsy – creativitate, Bitsy – curaj, SuperZăpă – prietenie, Spinner – energie, DJ Dodi – bucurie și Spark- bunătate. În fiecare zonă, copiii și părinții vor putea experimenta și afla lucruri despre tot felul de activități extrașcolare, la care se pot înscrie în noul an școlar.

Copiii vor putea participa gratuit la activități sportive, de teatru, muzică, dans, pictură, programare, de dezvoltare personală, educație financiară, de prevenire a bullying-ului, vor admira un planor și vor afla despre pasiunea de a zbura chiar de la aviatorii Aeroclubului României, vor afla despre cai și albine, vor putea să se joace în piscine cu sare, vor putea chiar mulge o văcuță (butaforie), vor participa la multe concursuri cu premii pe gustul lor, vor urca pe o motocicletă de poliție, vor vedea cum se antrenează câinii politiști, vor învăța ce înseamnă să fii în siguranță și să oferi primul ajutor la nevoie și vor avea parte de multe alte surprize.

Partenerii care își așteaptă cu drag vizitatorii în parc sunt: Asociația pentru Sănătate Mintală, Asociația Acting UP – Planet Distinkt, Academia Victor Hănescu Kids, Bucharest Sport Club, Club sportiv de Echitație Cuib Liniștit, Cercetașii României, Clubul Sportiv Dinamo București, C.S.AKURA, Kids Power Center, Kitty Cât Dance Studio, MBA Junior, MindHub București – Unirii,  One Night Gallery, Opera Comică pentru Copii, Parentropolis, Pictează 3D, Proedus, Silvi Art Studio, Smart Terra Center, Studioul de Teatru Midacris, Școala de Dresat Dragoni, Teatrul Vienez de Copii, Terra Salin și Casa cu miere, Victory Horses și alții.

Pentru a începe școala într-un mod sănătos și în siguranță și pentru a învăța să prevină și să reacționeze corect în cazul oricăror pericole de nedorit la școală, copiii și părinții sunt așteptați în parc în zona “Fii sănătos și în siguranță”. Aici vor avea șansa de a participa gratuit la ateliere și activități educative, cursuri de prim ajutor, educație rutieră, de siguranță și reacție corectă în caz de cutremur, la activități de prevenire a consumului de droguri, vor beneficia gratuit de evaluări oftalmologice, stomatologice și posturale, vor afla când e nevoie să apeleze la un specialist pentru dezvoltarea corectă a limbajului, ce înseamnă sănătatea emoțională și psihică a copilului, vor afla informații utile despre nutriție și obiceiuri de viață sănătoasă. Aceste activități sunt susținute de partenerii: PRIVEȘTE ÎN VIITOR cu Essilor,Asociația Lumea Emei și Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, Dental Hygiene Center, Nord – Grupul Medical Provita, Asociația KinetoBebe, HELP Autism, Asociația Părinților Isteți și Editura Bookzone, Clinica Medicum, Asociația EDIT, Crucea Roșie Română, Agenția Națională Antidrog, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov și Poliția Română.

 Pe scena din parc vor fi 4 ore de ritm și bucurie, iar muzica și dansul vor fi pe gustul celor mici. Alături de personajele Itsy Bitsy vor urca pe scena Itsy Bitsy Show copiii de la Grupul Vocal Miniton, Steysha School of Irish Dance, Elite Dance Studio, Clubul Sportiv Davidans, MusicALL, Clubul de Atletism din cadrul Complexului National Lia Manoliu, Maria Postelnicu, Grupul Vocal Lilliput, Răzvan Piticu, Alessia Popa, Academia Campionilor, Academia de Talente Contrapunct, Honey Dance Studio, Andra Gogan’s Academy, Asociația BimBam, Victoria Dance Studio și Al Mike Production.

 Evenimentul Back to School “Școala de SuperEroi Itsy Bitsy” este organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 și cu susținerea: Asociația Părinților Isteți, AB Biotics, Alphega, AQUA Carpatica Kids, Artesana, Asociația Lumea Emei, Aspecton, Aviputna, Bloomcoding, Carrefour, Cărturești, De-a Joaca, Decathlon, Dental Hygiene Center, Dove, English Kids Academy, ETi, Groupama, HARIBO, Kinderdance România, LEGO, Logiscool, ND Medhealth, Nord – Grupul Medical Provita, Novo C, Olympus, Papi și Sugus, PRIVEȘTE ÎN VIITOR cu Essilor, POM-BAR, Școala de Bani by BCR, Suzuki, Vedra, Tonimer, Töpfer, Therme.

Detalii pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here