Hai la Muzeul Copiilor, la turul Kids in Pyramids

Sursa Foto: Primăria Municipiului București/Facebook

Pe 27 noiembrie s-au reînceput rezervările la Muzeul Copiilor, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale PROEDUS, de data aceasta cu expozitia interactivă și educativă ”Kids in Pyramids”.

Programul de vizitare este de la 10.00-20.00, în perioada 27 noiembrie- 26 decembrie 2021, iar costul este de 30 de lei și se va putea achiziționa atât online, cât și în recepția muzeului – în limita locurilor disponibile.

”Timp de aproximativ o oră ne vom întoarce în timp în perioada Egiptului antic și vom experimenta o aventură uimitore. Înconjurați de elemente arhitecturale emblematice și jocuri interactive, aventurierii vor intra în interiorul piramidelor, vor vizita camera sarcofagului, vor săpa în nisip căutând artefacte, vor găsi cheia camerei comorilor, vor afla despre hieroglife, vor construi mini piramide, vor urca pe Sfinx, vor descifra codurile ascunse ale zeilor egipteni și multe alte surprize.
Totodată, vizita în cadrul Muzeului va oferi vizitatorilor experimente chimice sau fizice distractive.” potrivit Proedus.ro.

Adresa: Bulevardul Decebal nr.11, sector 3, București.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe https://www.facebook.com/proeduspmb/

Tot acolo Primăria Municipiului București anunță că a deschis “Fabrica de Jucării ”, Târgul de Crăciun al celor mici.

”Cei mici participă la ateleriele de creație unde învăța cum să confecționeze ornamente de Crăciun, se plimbă cu trenulețul sau patinează pe patinoarul special amenajat pe platoul din fața Muzeului. La căsuțele special amenajate vizitatorii găsesc inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri”, se arată în anunțul făcut de către primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here