Fiica cea mică a unui cunoscut prezentator de radio a fost operată de urgență

prezentatorul Mihai Morar și fiica sa, Roua /Sursa foto: Instagaam Mihai Morar

Fiica cea mică a unui cunoscut prezentator de radio a fost operată de urgență. Este vorba despre Roua, cea mai mică fiică a lui Mihai Morar, care a trecut printr-o experiență grea de dus pentru un copil de doar trei anișori. Tatăl micuței a povestit cele întâmplate într-un podcast emoționant în care a spus următoarele: ”Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele.

Mihai Morar și Roua (fiica de 3 ani)/ Sursa: Instagram

Mihai Morar a explicat în respectivul podcast de ce și-a întrerupt timp de aproape o lună toate proiectele lui profesionale. Fiica lui cea mică a suferit de pneumonie în prima parte a lunii decembrie anul trecut, și chiar dacă la prima vizită la medicul pediatru plămânii erau curați, starea ei s-a agravat rapid și la a patra zi, la ce-a dea doua vizită la medicul pediatru acesta i-a spus mamei că e nevoie să interneze copilul de urgență la spital. Chiar dacă părinții erau îngrijorați, nu s-au alarmat, aveau încredere că tratamentul de la spital o va ajuta pe Roua să se facă bine. Dar veștile rele nu s-au oprit aici.

Au fost probabil cele mai grele 24 de ore pe care le-am trait conștient în toată viața mea și pe care m-am ferit să le povestesc chiar și celor apropiați, până astăzi.”a povestit Mihai Morar.

Roua, fiica lui Mihai Morar/ Instagram

Pe scurt, la radiografia pe care i-au făcut-o micuței la spital arăta că într-unul dintre plămâni s-a acumulat o cantitate mare de lichid. Diagnosticul era de pneumonie cu pleurezie și era nevoie să fie dusă la spital. A fost urcată într-o ambulanță, alături de mama ei și au mers la Spitalul clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie, unde a doua zi a fost operată.

”Cum să-i spui unui copil de trei ani, pentru prima oară într-un spital că-l iei de lângă mama lui și-l urci pe masa de operații. Doamna anestezist a luat-o de mână după o noapte de perfuzii și a spus că o duce să-i dea cu praf de zâne.” a povestit emoționat prezentatorul de radio, care le-a mulțumit cadrelor medicale de la spital pentru tot ce au făcut pentru fiica lui.

”Roua a fost tratată, operată și salvată într-un spital de stat, fără niciun telefon, fără nicio intervenție. Pacientul s-a numit Roua Morar, nu fiica lui Morar. Iar la externare, i-a spus unuia dintre medicii rezidenți, când i-a scos cateterul de la gâtuț  ˂eu când o să cresc mare o să lucrez cu tine˃. Asta i-a spus Roua medicului.”

Mihai Morar a povestit că acum fetița este bine, a fost externată după mai puțin de două săptămâni, chiar dacă de Craciun micuța s-a întâlnit cu Moș Crăciun la spital. Acum este acasă, va avea nevoie de câteva luni de recuperare și nu va merge la grădiniță.

”Eu încă, recunosc, sunt marcat. Sunt mai puțin puternic decât Roua. Încerc să găsesc din nou sens în ceea ce fac, deși mi-e greu. Sunt mai vulnerabil decât oricând, însă prefer să fiu sincer cu voi” a mai spus prezentatorul.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here