Fetița de 4 ani, ucisă și arsă la Arad a fost identificată, suspectul este tatăl vitreg

Photo by Aviz from Pexels

Cazul despre descoperirea unui cadavru incendiat al unei fetițe de 4 ani, găsit în apropierea unui cimitir din Arad a șocat pe toată lumea.

Portretul-robot al fetiței din Arad/ Sursa foto: Parchetul Tribunalului Arad

Moartea copilei a fost provocată de o lovitură în cap cu un corp contondent, relevă raportul expertizei medicale, potrivit Agerpres. Cadavrul a fost incendiat cu intenţia de a acoperi urmelor infracțiunii, dar cu ajutorul unui portret-robot făcut de experți, a putut fi deslușit chipul copilului.

Principalul suspect este tatăl vitreg al fetiței, care a fost dus la audieri, unde și-a recunoscut fapta, susținând că este vorba despre un accident. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor. Copila a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit, susține suspectul. El a mărturisit că, într-adevăr, i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu ar fi incendiat-o el.

A fost audiată şi mama copilei, care în momentul crimei se afla la maternitate, pentru a da naştere celui de-al treilea copil al ei, iar când aceasta a revenit de la spital, iubitul i-ar fi spus că fetița este prin vecini.

Reamintim că, trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea Bujac, Arad.  Bărbatul a sunat imediat la 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here