Din cauza unor complicatii la nastere o tripla campioana europeana a murit

Bobana Velickovic, Sursa foto: mbs.news.com

Tripla campioana europeana in proba de pistol cu aer comprimat la 10 m, a murit la varsta de 31 de ani, din cauza unor complicatii la nastere. Este vorba despre Bobana Velickovic, din Serbia. Copilul ei este sanatos.

Bobana Velickovic , sursa foto: bormagazin.com

Sportiva din Serbia a decedat duminica dupa ce a stat in coma timp de 10 zile. Doctorii nu si-au dat seama ca sufera de un sindrom destul de rar care afecteaza femeile insarcinate si care se manifesta prin constrictia vaselor de sânge in tot corpul, potrivit digisport.ro.

„Cu mare tristete am aflat vestea disparitiei multiplei campioane Bobana Momčilović Veličković, dupa o scurta si grea suferinta la Belgrad. Bobana incepuse sa practice tirul de la vârsta de 9 ani.

A dominat categoric ultima sa competitie si a contribuit si la titlul cucerit pe echipe, iar cu aceste doua medalii de aur a devenit una din cele mai titrate sportive din Europa. Condoleante familiei, prietenilor si comunitatii sportive din Serbia” a fost comunicatul forului international.

Bobana Velickovic a cucerit de trei ori titlul european in proba individuala de pistol cu aer comprimat 10 metri (2010, 2012 şi 2020) si a fost de nu mai putin de cinci ori campioana europeana pe echipe.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here