Cristian Chivu: “Sa va setati obiective si sa faceti tot posibilul pentru a le atinge”

Cristian Chivu le-a transmis un mesaj de Craciun copiilor de la CSM Scolar Resita. Presedintele formatiei CSM Scolar Resita, Cristian Bobar, le-a facut o surpriza micutilor. Cu doar câteva zile inaintea Craciunului, sportivii au fost vizitati de Mos Craciun si au putut viziona si un mesaj transmis de fostul capitan al nationalei României, Cristian Chivu.

200 de copii, legitimati la sectiile de fotbal, handbal, karate si lupte, alaturi de parintii lor, au fost prezenti la evenimentul organizat cu ajutorul primariei Resita si a conducerii clubului din Valea Domanului. Sportivii au fost rasplatiti pentru performantele inregistrate in anul 2018.

Citeste si: Sala de initiere in gimnastica si educatie fizica pentru copii

Dupa vizita lui Mos Craciun, a venit si vizita virtuala a lui Cristian Chivu, care le-a transmis un mesaj plin de emotie, dar le-a dat si sfaturi pentru a ajunge sportivi profesionisti.

„Va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi. Un an nou plin de impliniri, de satisfactii si multa sanatate. Nu uitati sa munciti, sa va setati obiective si sa faceti tot posibilul pentru a le atinge, sa nu va multumiti cu ce aveti si sa va doriti tot timpul mai mult.

Inca o data, la multi ani si numai bine si sa ne revedem cu bine”, au fost cuvintele fostului fundas, acum antrenor al grupei Under 14 a clubului Inter Milano.

Cristian Chivu este prieten din copilarie cu presedintele formatiei CSM Resita, Cristian Bobar, fost oficial la Dinamo si CFR Cluj. In urma cu aproape 10 ani, la initiativa lui Bobar, lânga stadionul din Resita a fost realizat bustul lui Mircea Chivu, tatal fostului capitan al tricolorilor.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Sorana Cirstea s-a alaturat cauzei Salvati Copiii de combatere a mortalitatii infantile

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here