Copil de 11 ani ranit grav intr-un parc din Calarasi

Politistii din Calarasi au deschis o ancheta si fac verificari pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un copil de 11 ani a fost ranit grav intr-un parc din Calarasi. In urma incidentului, Primaria orasului a inchis locul de joaca si face reabilitari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Copilul de 11 ani a fost ranit grav la cap, in timp ce juca fotbal impreuna cu mai multi prieteni pe un teren din Parcul Luceafarului din municipiul Calarasi. La un moment dat, incercand sa treaca printr-un gard in cautarea unei mingii, a ramas prins intre sarmele gardului, iar o bucata de fier i s-a infipt in cap.

Vezi si Cand este micut, copilul tau este expus riscului de accidente. Cum il protejezi?

Baiatul a fost scos in urma unei interventii dificile a pompierilor militari si a cadrelor medicale de la Ambulanta din Calarasi, echipajul de descarcerare fiind nevoit sa taie fierul care era intrat cativa centimetri in capul copilului.

Ulterior, baiatul a fost dus la spital, constient si cooperant, iar apoi a fost apoi preluat de un elicopter SMURD si transportat la Bucuresti, la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a suferit o interventie chirurgicala.

In urma incidentului, autoritatile locale din Calarasi, care au in administrare parcul, l-au inchis si au inceput sa repare gardul imprejmuitor.

„Lucrari de intretinere a locurilor de joaca din parcurile municipiului Calarasi se fac anual, dar, din pacate, inca nu se ajunsese in Parcul Luceafarul. S-a luat decizia inchiderii parcului si repararea gardului si celorlalte probleme. De asemenea, s-a dispus verificarea tuturor parcurilor si locurilor de joaca din oras si remedierea oricaror probleme posibile”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Calarasi, Elena Rogoz.

Reprezentantii Politiei Calarasi au declarat, pentru MEDIAFAX, ca miercuri a fost deschis dosar de cercetare penala in rem in acest caz, pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa: Mediafax

Vezi si DGASPC Suceava a inceput o ancheta in cazul fetitei incuiate in masina, in Mamaia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here