Copii abandonati de mama in fata unui spital, dusi intr-un centru de specialitate

Trei copii, abandonati de mama in fata unui spital, au dusi intr-un centru de specialitate. Femeia care i-a abandonat a fost gasita de politisti si este cercetata penal.

Citeste si Asociatia BLONDIE: Copiii bolnavi abandonati in spitale nu mai sunt singuri!

Copiii cu varste de noua ani, trei ani si un an abandonati de mama lor in fata spitalului din orasul Rupea, judetul Brasov, au fost dusi intr-un centru. Politistii din Rupea au fost anuntati ca in fata spitalului din oras se afla trei copii care spun ca au fost abandonati de mama lor, dar nu stiu sa spuna nici cum se numesc, nici adresa la care locuiesc.

In urma verificarilor s-a stabilit identitatea si varsta copiilor, acestia avand noua ani, trei ani, respectiv un an si a fost gasita mama lor, in varsta 27 de ani, care are domiciliul in localitatea Homorod, judetul Brasov.

Potrivit IPJ Brasov, parintii copiilor sunt despartiti, iar micutii au locuit cu mama lor in localitatea Homorod, pana cand aceasta i-a abandonat in orasul Rupea.

Copiii au fost internati in Centrul de Primire in Regim de Urgenta „Domino” Codlea, iar mama lor este cercetata penal abandon de familie.

Sursa: Mediafax

Citeste si Asociatia Tzuby’s Kids ii ajuta pe copiii cu probleme grave de sanatate in risc de abandon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here