Cinci adulti si doi copii, la spital in urma unui incendiu din Bucuresti

Cinci adulti si doi copii au fost transportati la spital, sambata, in urma unui incendiu ce a izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Ramnicu Valcea din Capitala, anunta reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au anuntat ca incendiul s-a manifestat cu fum dens pe casa scarii, iar unii locatari au iesit din apartamente pe schela montata pe fatada blocului. Au ars elemente de mobilier depozitate pe casa scarii, fumul patrunzând in unele apartamente.

„Incendiul a fost stins. Au fost evacuate de pompieri opt persoane, intre care sase adulti si doi copii. Pe casa scarii este temperatura ridicata, fapt pentru care locatarii sunt sfatuiti sa ramâna in apartamente. Persoanele care se aflau pe schela exterioara au intrat in apartamente. Pana in acest moment nu sunt victime”, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov.

La fata locului au actionat doua autospeciale de stingere, doua echipaje SMURD, o autoscara si detasamentul special de salvatori.

Sursa: Mediafax

Vezi si A fost gasit un copil de 2 ani si 8 luni, disparut de acasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here